Solution Architect Research (1,0 fte)

Solution Architect Research (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
12 jul 26 jul Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 jul 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

In het HSR-Programma (Human Subject Research) ontwikkelen we gereedschappen voor onderzoekers die met menselijke gegevens werken. Diverse organisatieonderdelen binnen de Universiteit en het UMCG werken hierin hecht samen. We doen dat met de leidende principes “gegevens zijn FAIR”

Functieomschrijving

In het HSR-Programma (Human Subject Research) ontwikkelen we gereedschappen voor onderzoekers die met menselijke gegevens werken. Diverse organisatieonderdelen binnen de Universiteit en het UMCG werken hierin hecht samen. We doen dat met de leidende principes “gegevens zijn FAIR”, “we verlagen de administratieve last voor de researcher” en “we hergebruiken dat wat we hebben en wat functioneert”.

Binnen het programma is een vacature ontstaan voor een Solution Architect. U gebruikt de leidende principes om een totaaloplossing voor de researchers te creëren. Het is duidelijk dat de principes soms strijdig zijn en dat compromissen dan nodig zijn. U bent de spin in het web van de totale oplossing, die uiteindelijk zal bestaan uit 30+ deeloplossingen. U overlegt met de applicatie-architecten en ontwikkelaars in de deelprojecten, en zorgt voor een onderhoudbare totaaloplossing. U bent de linking pin naar de IT-Architecten binnen de Universiteit en het UMCG. U bent de natuurlijke gesprekspartner van researchers van verschillende vakgebieden om toe te lichten hoe de totaaloplossing goede research gaat ondersteunen en hun eisen en wensen om te zetten in een bijgestuurd plan en roadmap.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

• ervaring als architect in een groot programma
• ervaring als architect met het samenstellen van bestaande bouwstenen tot een totaaloplossing
• ervaring met procesarchitectuur
• ervaring met (wetenschappelijke) research.

Competenties:
• sterk communicerend, overtuigend
• analytisch, structurerend
• resultaatgericht, compromisbereid
• ervaring met TOGAF of een vergelijkbare methode.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

De Rijksuniversiteit Groningen biedt een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 3475,- tot maximaal € 4757,- (schaal 11 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij volledige werktijd. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor in eerste instantie een jaar.

De Rijksuniversiteit Groningen kent goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een flexibele werkduur, gemiddeld 29 vakantiedagen per jaar en een eindejaarsuitkering.

Ingangsdatum: zo spoedig mogelijk

Solliciteren
U kunt solliciteren door middel van uw sollicitatiebrief voorzien van curriculum vitae te sturen vóór 27.07.2018 uitsluitend aan de hand van het sollicitatieformulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Afdeling

Centrum voor Informatie Technologie

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese researchuniversiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 30.000 studenten en 5.500 medewerkers worden zoveel mogelijk gestimuleerd.

Centrum voor Informatietechnologie
Het Centrum voor Informatie Technologie (CIT) van de Rijksuniversiteit Groningen is een vooraanstaand landelijk en Europees expertisecentrum op het gebied van informatie- en communicatietechnologie (ICT). Met ca. 250 medewerkers beheert het CIT de benodigde faciliteiten en ondersteunende processen voor ca. 30.000 studenten en 5.500 medewerkers. In lijn met het strategisch plan van de universiteit ligt de focus in onderwijs-IT op actief leren en op campusopleidingen. De focus in onderzoek-IT ligt op menselijke gegevens en Big Data-technologieën. Daarnaast hebben wij een uitstekende IT-infrastructuur ter ondersteuning van personeel en studenten, inclusief bedrijfsbeheersystemen.


Met personeel en faciliteiten die van het hoogste niveau zijn, kan het CIT optreden als enabler en innovator in onderwijs en onderzoek. Dit wordt verbeterd door de integratie van klanten in de organisatie te verbeteren, waardoor diensten kunnen worden ontwikkeld samen met mensen die ze gebruiken. De kracht van de universitaire gemeenschap wordt zo gebruikt om te innoveren en de kwaliteit in de hele organisatie te verbeteren. Dit leidt tot een universiteit van Groningen die aantrekkelijk is voor studenten en onderzoekers vanwege de high-end IT-faciliteiten.

Onze kernwaarden zijn: respect, collegialiteit, samen, fun, openheid en commitment

Specificaties

  • IT
  • Natuurwetenschappen
  • max. 38 uur per week
  • max. €4757 per maand
  • HBO
  • T045218

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you