Senior inkoper / teamleider

Senior inkoper / teamleider

Geplaatst Deadline Locatie
6 nov 26 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 26 nov 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Tijd voor een nieuwe uitdaging! De inkoopafdeling van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) is op zoek naar jou. We hebben een vacature voor een Senior Inkoper/Teamleider (30.4 tot 38 uur).

Beschik je over goede kennis van Europees aanbesteden en kun je een team van (jonge) professionals goed motiveren? Dan hebben wij een nieuwe baan beschikbaar. Binnen de inkoop staan doelmatigheid, duurzaamheid en circulair inkopen centraal. Je creativiteit wordt hierbij regelmatig aangesproken.

Ten behoeve van het team zijn wij op zoek naar een senior inkoper met leidinggevende kwaliteiten. Als teamleider stuur je dat deel van de inkooporganisatie aan dat verantwoordelijk is voor de aanbestedingstrajecten. Dit is een groep goed opgeleide professionals die jaarlijks alle aanbestedingstrajecten voor de UvA en HvA uitvoeren.

Tevens ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, implementatie en het onderhoud van de inkoopinfrastructuur. Een aspect in deze functie is het gevraagd en ongevraagd doen van voorstellen, die leiden tot optimalisatie van bestaande processen, methoden en architectuur.

Als allround senior inkoper ondersteun je de contracteigenaar bij het selectieproces. Je bent als senior inkoper verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van inkoopplannen, het opstarten van het aanbestedingstraject, het specificeren van de vraag, het selectieproces en het afsluiten van het contract. Binnen de afdeling Inkoop is er een specialisatie naar faculteit of domein waarin jij als accountmanager aanspreekpunt bent voor alle inkoopzaken die binnen de faculteit worden gepland of uitgevoerd en je weet als volwaardig business partner wat er speelt binnen het klantgebied. Daardoor draag je proactief bij aan het behalen van de klantdoelstellingen. 

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Wat heb je hiervoor nodig?
  • Je bent een motiverende en verbindende leidinggevende; een leidinggevende die een goede verbinding kan maken met het team en die de medewerkers kan enthousiasmeren en stimuleren tot het continu ontwikkelen van hun eigen kennis en vaardigheden;
  • je kunt werken in een complexe bestuurlijke omgeving;
  • je kunt je bewegen in een organisatie waarbij bestuurlijke vraagstukken mede bepalend zijn voor het inkoopresultaat;
  • je beschikt over minimaal 5 jaar relevante ervaring met Europese aanbesteden;
  • je bent pragmatisch en klant- en servicegerichtheid;
  • je stelt de klantvraag centraal en zoekt naar mogelijkheden binnen de wet- en regelgeving;
  • je bent resultaatgerichtheid; je komt planningen na, je realiseert doelstellingen;
  • je bent analytisch, je hebt overzicht in de complexiteit van het inkopen voor meerdere opdrachtgevers;
  • je beschikt tenslotte over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden en
  • je kunt dus korte duidelijke memo’s en goede aanbestedingsstukken en aanbestedingsbrieven opstellen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar. Bij goed functioneren wordt deze aanstelling omgezet in een vast dienstverband. De bij deze functie behorende loonschaal is schaal 12. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal €5.513 bruto per maand bij een volledige aanstelling. De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure. De CAO Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Facility Services

Inkoop is onderdeel van Facility Services (FS). Dit is een samenwerkingsverband tussen de facilitaire organisaties van de UvA en de HvA. Het is een dynamische werkomgeving met een grote diversiteit aan diensten.

Onze ambitie is een betrouwbare partner te zijn voor studenten en medewerkers. Wij leveren facilitaire- en huisvestingsdiensten in circa 80 gebouwen, van monumentaal in de Amsterdamse binnenstad tot hypermodern op het Sciencepark in Amsterdam-Oost. FS kent een vijftal afdelingen: Bureau Onderwijs Logistiek, Facility Management, Huisvesting, Inkoop en Bedrijfsbureau. In totaal werken er zo’n 240 medewerkers bij FS. FS kent een informele werksfeer en vindt de ontwikkeling van haar medewerkers belangrijk. Centraal staan de vier kernwaarden: samenwerking, resultaatgerichtheid, klantgerichtheid en verantwoordelijkheid nemen.

De afdeling Inkoop is blijvend in ontwikkeling en zal zich in de komende jaren verder ontwikkelen tot een professionele centrale afdeling. Het gaat hierbij om het totale inkoopproces vanuit een coördinerende, procesmatige en adviserende rol waarbij klantgerichtheid naar de faculteiten van de UvA en de HvA en diensten voorop staat. Binnen de afdeling worden de inkoopprocessen projectmatig opgepakt. Veel inkoopprojecten vallen onder de Europese aanbestedingsrichtlijnen.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 30.4—38 uur per week
  • €4294—€5513 per maand
  • HBO+
  • 18-668

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you