Afdelingshoofd Werkplekondersteuning

Afdelingshoofd Werkplekondersteuning

Geplaatst Deadline Locatie
22 jan 5 feb Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 feb 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De dienst ICT Services (ICTS) van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) zoekt een collega afdelingshoofd (MT-lid) met oog voor mensen en met een goede kennis van het werkveld ICT. Iemand die gedreven wordt door kwaliteit en in staat is leiding te geven aan veranderingen in het team.

Afdeling Werkplekondersteuning (WPO)

Als afdelingshoofd ben je verantwoordelijk voor de afdeling Werkplekondersteuning (WPO)Deze afdeling biedt op de verschillende locaties in Amsterdam ondersteuning aan de eindgebruiker. De medewerkers zijn het visitekaartje en ogen en oren in de organisatie voor ICTS. Werkzaamheden betreffen onder meer incidentafhandeling, uitlevering van goederen en meewerken aan het uitvoeren van projecten. Kernbegrippen voor deze afdeling zijn daarom klantgerichtheid, deskundigheid en flexibiliteit. De afdeling werkplekondersteuning bestaat uit ongeveer 25 fte en is verdeeld over 6 steunpunten in de stad.

Daarnaast ligt er de uitdaging hoe om te gaan met technologische veranderingen en de gevolgen die dit heeft voor de afdeling.

Werkzaamheden

Jij bent een ervaren manager die in zijn manier van werken aansluit bij het doe-karakter van de afdeling. Je faciliteert en coacht de medewerkers waarbij je ze duidelijkheid, veiligheid en kaders meegeeft zodat ze kunnen excelleren in hun werk. ICTS is volop in beweging en jij bent als geen ander in staat om je afdeling klaar te maken voor de toekomst. Je bent een manager met een goed relativeringsvermogen die graag tussen de medewerkers staat. Je bewaart rust tijdens veranderingen en men kan vertrouwen op jouw senioriteit.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Als je de kandidaat bent die wij zoeken dan:

  • beschik je over een academisch werk- en denkniveau en minimaal een afgeronde hbo-opleiding;
  • spreek je de taal van het team;
  • heb je kennis van en ruime ervaring met informatievoorziening en/of ICT;
  • heb je bij voorkeur aantoonbare ervaring opgedaan met bijv. de Leanmethodiek;
  • geef je mensgericht leiding, je weet het beste uit je medewerkers te halen zodat de aanwezige kwaliteiten optimaal worden ingezet;
  • schakel je goed tussen tactisch- en uitvoerend niveau;
  • heb je ervaring met financieel management.

Arbeidsvoorwaarden

Een veelzijdige fulltime (38 uur) functie in een boeiende, op ontwikkeling gerichte, organisatie. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie van afdelingshoofd 2. Deze functie valt in loonschaal 12 met een maximum salaris van €5.513 (Cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een volledige aanstelling. Inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling bij de UvA voor de periode van een jaar. Verlenging behoort tot de mogelijkheden. UvA biedt verder een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

ICT Services – Divisie Klantmanagement

De Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA) leveren kwalitatief hoogwaardig onderwijs en onderzoek. De centraal gepositioneerde dienst ICT Services (ICTS) ondersteunt het primaire proces van zowel de UvA als HvA. Dagelijks voorzien we 80.000 studenten en 8.000 medewerkers van ICT-diensten. Dat doen we met circa 280 collega’s en een groot aantal leveranciers.

Specificaties

  • Beleid- en staf; IT
  • max. 38 uur per week
  • €4294—€5513 per maand
  • Universitair
  • 19-045

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you