Researchverpleegkundige/Researchcoördinator Klinische Epidemiologie

Researchverpleegkundige/Researchcoördinator Klinische Epidemiologie

Geplaatst Deadline Locatie
13 feb 3 mrt Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben jij verpleegkundige of iemand met ervaring in assisterende zorgverlening en heb je affiniteit met onderzoek? Wij zoeken namelijk een nieuwsgierig aagje die in staat is onderzoek naar patiënten met Hemofilie te coördineren. Ben jij die sturende, communicatief vaardige kracht die wij zoeken? En zoek je naar een interessante verdieping in je carrière? Dan is dit de positie voor jou.

Je werkt mee aan het project HiN6, een project dat zich richt op de zeldzame stollingsziekte Hemofilie. Het doel van het onderzoeksproject is om de ziektelast, kwaliteit van leven en kwaliteit van zorg te evalueren onder Nederlandse patiënten met Hemofilie (zie ‘Meer informatie’ voor een uitgebreide projectbeschrijving). In jouw rol heb je een aantal interessante routinematige taken, zoals het onderhouden van de contacten met de research teams van deelnemende centra en zorgen voor de inclusie van deelnemers in de studie. Je begeleidt bovendien onderzoeksmedewerkers/studenten met het invoeren van de data en helpt deelnemers met het invullen van vragenlijsten voor het onderzoek. Daarnaast vervul je ook een administratieve, coördinerende en logistieke rol door patiëntdagen te plannen en uitgiften van patiëntmateriaal uit de biobank te regelen voor labanalyses. En je doet nog veel meer! Je stelt de halfjaarlijkse nieuwsbrief op en je zorgt dat de website van de afdeling up-to-date blijft. Dit alles in goede samenwerking met de twee promovendi en de projectcoördinator. Kortom, een coördinerende rol voor een sociale, nieuwsgierige verpleegkundige of doktersassistent(e)!

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Wij zoeken iemand met een verpleegkundige/zorg-assisterende achtergrond met hbo- of wo-niveau die op zoek is naar een uitdagende onderzoeksrol en GCP- of BROK-gecertificeerd is of bereid is op korte termijn deze certificatie te behalen. Basiskennis van medische technologie is nodig voor deze functie. Daarnaast is het een pre als je bekend bent met het verrichten van venapuncties, evenals ervaring als researchcoördinator. Daarnaast beheers je de Nederlandse taal goed, kun je goed plannen en organiseren, kun je goed schakelen met verschillende typen personen in variërende rollen en kun je goed samenwerken. Ben je enthousiast geworden en voldoe jij aan het profiel? Solliciteer direct!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 32 tot 36 uur per week. Je krijgt in eerste instantie een aanstelling voor de duur van het project, één jaar. Je salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.508,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

In het Leids Universitair Medisch Centrum werken we continu aan het verbeteren van de patiëntenzorg. Wij investeren in baanbrekend, internationaal onderzoek en werken met de nieuwste apparatuur. Samen met onze artsen, gespecialiseerde zorgverleners, docenten, wetenschappelijke onderzoekers en ons ondersteunend personeel streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van gezondheidszorg, onderwijs en internationaal onderzoek. En hier hebben wij jou bij nodig!

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Klinische Epidemiologie

Het HiN6 project wordt uitgevoerd door de afdeling Klinische Epidemiologie binnen het profileringsgebied Innovations of Health Strategies and Quality of Care van het LUMC, onder supervisie van hoogleraren Anske van der Bom en Frits Rosendaal en kinderarts-hematoloog Samantha Gouw. Binnen het project wordt nauw samengewerkt met de aios en arts-onderzoeker die bij het project betrokken zijn, te weten Erna van Balen en Shermarke Hassan. De afdeling Klinische Epidemiologie houdt zich samen met klinische afdelingen van het LUMC bezig met patiëntgebonden onderzoek. Lopende projecten betreffen onder meer trombose, artrose, hemofilie en nierziekten.

Specificaties

  • Patiëntenzorg: overig; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • 32—36 uur per week
  • max. €3508 per maand
  • HBO
  • B.19.ED.JH.13

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you