Beleidsmedewerker Onderwijs

Beleidsmedewerker Onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
8 mrt 21 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 21 mrt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Onderwijsinstituut  van het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is op zoek naar een proactieve beleidsmedewerker Onderwijs.

Als beleidsmedewerker onderwijs ben je medeverantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, evalueren en bijstellen van onderwijsbeleid en sla je een brug tussen beleidsstrategie en de (klinische) onderwijspraktijk. Om dit te realiseren werk je intensief samen met collega’s binnen het Onderwijsinstituut en diverse andere medewerkers binnen de organisatie. De nadruk in deze functie zal in eerste instantie voornamelijk liggen bij de ontwikkeling van het portfolio voor studenten en het beleidsmatig ondersteunen van voorgenomen veranderingen in het curriculum.

Taken
  • Aansturen van en participeren in projecten;
  • technisch en inhoudelijk organiseren van vergaderingen;
  • verzamelen, interpreteren, bewerken en aanleveren van informatie over relevante onderwijsontwikkelingen;
  • mede vorm en inhoud geven aan en stimuleren van de ontwikkeling van het onderwijsbeleid binnen de faculteit;
  • bijdragen aan en bevorderen van de uitvoering van het geformuleerde onderwijsbeleid of onderdelen daarvan;
  • adviseren en ondersteunen van belanghebbenden en betrokkenen binnen de faculteit over vragen en zaken betreffende het onderwijsbeleid;
  • inventariseren en evalueren van het geïmplementeerde onderwijsbeleid.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Je bent iemand die zich de benodigde kennis en vaardigheden snel eigen maakt en met je enthousiasme anderen weet te overtuigen. Daarnaast kun je zowel zelfstandig als in een team goed functioneren en ben je bereid om samen met collega’s te werken aan een gedegen en breed gedragen eindresultaat. Je hebt een flexibele instelling, inzicht in de diverse belangen binnen de organisatie en gevoel voor bestuurlijke verhoudingen. Kennis van universitair onderwijsbeleid, de WHW en de universitaire organisatie zijn een vereiste. Daarnaast is ervaring met procesoptimalisatie en projectmanagement binnen het hoger onderwijs en onderwijs binnen een klinische setting een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Een aanstelling bij ACTA geschiedt in tijdelijk dienstverband voor de periode van een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid is verlenging mogelijk. Het salaris, afhankelijk van kwalificaties, ervaring en genoten opleiding, bedraagt minimaal €2.709 tot maximaal €4.274 bruto per maand (schaal 10) bij een voltijdse aanstelling conform de Cao Nederlandse Universiteiten. Voorts biedt ACTA uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioenvoorziening (ABP) en 29 vakantiedagen bij een fulltime aanstelling. 

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

http://www.uva.nl/home

Afdeling

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam

Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA) is het samenwerkingsverband van de Faculteit der Tandheelkunde van de Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit van Amsterdam. ACTA verricht wetenschappelijk onderzoek, geeft onderwijs en verleent patiëntenzorg op het terrein van de tandheelkunde. Internationaal gezien is ACTA toonaangevend in onderzoek en onderwijs. Bij ACTA werken circa 500 medewerkers en volgen circa 900 studenten de opleiding Tandheelkunde. Dagelijks levert men aan circa 600 patiënten tandheelkundige zorg. 

https://www.acta.nl/nl/index.aspx

Specificaties

  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • max. 32 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO+
  • 19-150

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Spui 21, 1012 WX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you