Coördinator Flow cytometry Core Facility (FCF)

Coördinator Flow cytometry Core Facility (FCF)

Geplaatst Deadline Locatie
3 apr 28 apr Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 28 apr 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het LUMC is op zoek naar een zeer gemotiveerde coördinator voor het operator team van onze Flow cytometry Core Facility (FCF). Ben jij enthousiast over je carrière, maar zoek je meer uitdaging dan een traditionele academische- of laboratoriumpositie? Heb jij de nodige managementervaring en expertise op het gebied van flowcytometrie en ben je servicegericht? Dan ben jij misschien wel de coördinator waar wij naar op zoek zijn.

Als coördinator van de Flow cytometry Core Facility (FCF) van het LUMC coördineer je de taken en acties van ons FCF operator team. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning en bewaakt continu de voortgang en de kwaliteit van de werkzaamheden. Je zit werkoverleggen voor en bent het algemene aanspreekpunt voor de operators. Je hebt een afwisselend takenpakket, waarbij je primaire doel is de beschikbaarheid en hoge kwaliteit van de meer dan twintig instrumenten van de FCF te garanderen. Samen met de zeven operators van de FCF vorm je een professioneel en servicegericht team dat zorgdraagt voor een optimale dienstverlening, zowel aan de interne gebruikers van een groot aantal afdelingen binnen het LUMC als aan externe gebruikers. Denk hierbij aan het verzorgen van educatie aan beginnende en gevorderde gebruikers, onderhoud en kalibratie van apparatuur en ondersteuning van experimenten van gebruikers, van ontwerp tot uitvoering en data-analyse. Daarnaast werk je samen met het FCF managementteam aan continue vernieuwing en innovatie van technieken en apparatuur binnen de FCF.

Specificaties

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Functie-eisen

Je hebt een universitaire opleiding Medische Biologie of een vergelijkbare opleiding en bent gepromoveerd in een relevante richting (bijvoorbeeld immunologie, celbiologie of hematologie). Je hebt aantoonbare managementkwaliteiten en leidt het team met daadkracht en enthousiasme. Bovendien begrijp je goed hoe een centrale faciliteit functioneert en wat er komt kijken bij de coördinatie van alle werkzaamheden. Een sterke focus op hoge kwaliteit en servicegerichtheid is daarbij een must. Daarnaast heb je brede ervaring met flowcytometrisch onderzoek en interesse in technische ontwikkelingen en innovatie in dit vakgebied. Zowel de Nederlandse als de Engelse taal beheers je zeer goed, zodat verbale en schriftelijke communicatie in deze talen geen probleem zijn. Je bent ervaren in het maken en bewaken van zowel korte als lange termijn planningen en een heldere taakverdeling. Verder stel je je van nature proactief en oplossingsgericht op en weet je van aanpakken. Kortom, ben jij die gepromoveerde wetenschapper met managementervaring waar wij naar op zoek zijn? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Je werkt in een dienstverband van 36 uur per week. Je wordt aangesteld voor een jaar, met uitzicht op vast dienstverband. Aan de hand van je (management)ervaring en opleiding worden je taken, verantwoordelijkheden en salaris bepaald. De inschaling varieert van schaal 10 (max. € 4.361) tot schaal 11 (max. € 5.086,-). De bedragen zijn bruto per maand en op basis van een fulltime dienstverband.

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum

Het LUMC is een centrum van medische vernieuwing. De 7000 medewerkers werken samen aan onze ambitie:  Verbetering van patiëntenzorg. We leiden artsen, gespecialiseerde zorgverleners en onderzoekers op om hieraan bij te dragen.

Het LUMC omarmt en ontwikkelt nieuwe technologieën. Translationeel onderzoek vormt de basis van ons onderzoek. Resultaten vanuit wetenschappelijk onderzoek passen we toe in de klinische setting van het ziekenhuis. Omgekeerd, brengen we de klinische waarnemingen en vragen terug naar het laboratorium.

Het LUMC onderscheidt zich vooral als verwijscentrum voor complexe medische vraagstukken waar geen pasklare antwoorden op zijn. Bovendien wordt door de multidisciplinaire aanpak in het LUMC een verscheidenheid aan nieuwe technieken en technologie ontwikkeld. Wetenschappers en artsen werken samen aan een beter begrip van ziekten en aan nieuwe behandelmethoden.

http://www.lumc.nl/

Afdeling

Flow cytometry Core Facility (FCF)

De FCF biedt state-of-the-art apparatuur en ondersteuning op het gebied van flowcytometrie aan meer dan 350 interne en externe gebruikers. Sinds januari 2017 beheert de FCF meer dan twintig standaard en geavanceerde flowcytometers, cell sorters (n=3) en massacytometers (n=2; Helios én Hyperion) voor zowel research als diagnostiek. Het FCF managementteam staat onder leiding van prof. Jacques J.M. van Dongen en prof. Frank J.T. Staal. Als coördinator van de FCF geef je dagelijkse leiding aan het operator team en leg je verantwoording af aan het managementteam.

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • max. €5086 per maand
  • Gepromoveerd
  • D.19.MC.VC.10

Werkgever

Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Albinusdreef 2, 2333 ZA, Leiden

Bekijk op Google Maps

Interesting for you