Beleidsmedewerker onderwijs

Beleidsmedewerker onderwijs

Geplaatst Deadline Locatie
23 apr 5 mei Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Universiteit Leiden, het instituutsbureau van het Instituut Bestuurskunde van de Faculteit Governance and Global Affairs zoekt i.v.m. zwangerschapsverlof per direct naar een proactieve en pragmatische Beleidsmedewerker onderwijs

Functieomschrijving

De werkzaamheden gedurende vijf maanden bestaan op het gebied van beleidsondersteuning uit:

  • Signaleren van relevante universitaire ontwikkelingen op het gebied van onderwijs en kwaliteitszorg en dit omzetten in op het instituut Bestuurskunde gerichte advisering en reflectie ten behoeve van het instituutsbestuur;
  • Gevraagd en ongevraagd adviseren over het instituutsonderwijs- en kwaliteitszorgbeleid en advies kunnen omzetten in effectieve en gedragen oplossingen.

Op het gebied van onderwijsondersteuning bestaan de werkzaamheden uit:

  • Aansturing en praktische uitvoering van jaarverslagen, OERen, e-gids;
  • Verzorgen input/achtergrond voor onderwijs gerelateerde overleggen t.b.v. opleidingsdirecteuren;
  • Communicatie richting studenten en medewerkers m.b.t. onderwijs;
  • Aansturing binnen het team OBP incl. Studieadvies, Examencommissie, Communicatie & Marketing etc.

Specificaties

Universiteit Leiden

Functie-eisen

  • Een afgeronde academische opleiding en minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een academische setting;
  • Gedegen kennis van het Leids Studie Systeem;
  • Ervaring in het coördineren van werkzaamheden heeft een pré;
  • Analytisch sterk, kan verbanden leggen op basis van complexe informatie en beschikt over uitstekende adviesvaardigheden;
  • Vermogen om overzicht te houden en gestructureerd en planmatig te werken;
  • Kan zowel zelfstandig als in teamverband goed functioneren, heeft een positieve en proactieve instelling, is flexibel en oplossingsgericht.

Arbeidsvoorwaarden

Aanstelling vindt plaats conform de cao Nederlandse Universiteiten. Het betreft een tijdelijke aanstelling voor de duur van 5 maanden i.v.m. zwangerschapsverlof. Het salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, minimaal € 3637,- en maximaal € 4978,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling (schaal 11).

Werkgever

Universiteit Leiden

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert zij een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet.

Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities(LERU). Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door studenten, wetenschappers, en medewerkers. Universiteit Leiden, een inspirerende werkomgeving met een academische traditie.

https://www.universiteitleiden.nl/werken-bij

Afdeling

Faculteit Governance and Global Affairs

Het Instituut Bestuurskunde van de Faculteit Governance and Global Affairs is een onderzoeks- en onderwijsinstituut van ca. 90 medewerkers en 1.200 studentengevestigd in Den Haag en het heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt. Het instituut heeft een internationaal profiel en krijgt hoge ratings in peer reviews. We verzorgen een Nederlandstalige bacheloropleiding Bestuurskunde en twee Masteropleidingen.

Governance and Global Affairs is één van de 7 faculteiten van de Universiteit Leiden. Geworteld in de academische traditie werken onze studenten en onderzoekers samen met nationale en internationale partners aan nieuwe inzichten en oplossingen voor hedendaagse vraagstukken op het snijvlak van politiek, bestuur en internationaal recht. Zie https://www.universiteitleiden.nl/governance-and-global-affairs.

https://www.universiteitleiden.nl/en/governance-and-global-affairs

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 38—40 uur per week
  • €2640—€4166 per maand
  • Universitair
  • 19-182

Werkgever

Universiteit Leiden

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Schouwburgstraat 2, 2511 VA, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you