Ervaren Medior Klantadviseur

Ervaren Medior Klantadviseur

Geplaatst Deadline Locatie
21 mei 3 jun Den Haag

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij de enthousiaste en servicegerichte Klantadviseur die het talent bezit om van elk klantcontact een positieve beleving te maken?

Functieomschrijving

Wat ga je bij ons doen?

Als klantadviseur ben je dé schakel tussen de klant en de collectie en diensten die we aanbieden. Als Medior Klantadviseur zorg je voor een optimale dienstverlening. Zowel online als telefonisch ben je het aanspreekpunt voor alle klantvragen over de diensten van de online Bibliotheek (zoals e-books en LuisterBieb) en steeds meer het dienstenportfolio van de Koninklijke Bibliotheek. In je rol van Klantadviseur ben je verantwoordelijk voor het registreren, binnen de gestelde termijn oplossen en bewaken van cases. Deze worden zoveel mogelijk door jou zelf opgelost, ook als ze wat meer technisch van aard zijn. Je koppelt gebruikersfeedback terug, denkt proactief mee en levert daardoor een belangrijke bijdrage in de (door-) ontwikkeling van diensten. Je hebt de drive om mensen te willen helpen en bent to-the-point. Verder ben je flexibel beschikbaar, ook in de avonden en weekenden.

 

Specificaties

Koninklijke Bibliotheek

Functie-eisen

Wat bied jij?

  • MBO+ (medior klantadviseur) werk -en denkniveau.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden via diverse kanalen (mail, chat, telefonisch, social media).
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met werken in een omnichannel klantenservice.
  • Het vermogen om snel te kunnen schakelen en stressbestendig in ad hoc situaties. 
  • Goede digitale vaardigheden: slim, handig en snel om kunnen gaan met diverse devices, apps, beheermodules, websites en tools.
  • In staat zijn om een goede vraaganalyse te doen en met een groot probleemoplossend vermogen vragen af te handelen met behulp van diverse systemen zonder de efficiency uit het oog te verliezen.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wat bieden wij?

  • Een tijdelijk dienstverband voor 32-40 uur per week, in eerste instantie voor de periode van 1 jaar, met uitzicht op een verlenging.
  • Een goed salaris tussen € 2.279,00 en € 3.089,00 bruto per maand (schaal 7) op basis van 40 uur, een dertiende maand (8,33%) en volledige vergoeding van je dagelijkse reiskosten.Je bouwt pensioen op via het pensioenfonds ABP.
  • Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket dat je deels zelf kunt samenstellen, waaronder het kopen en verkopen van vakantiedagen.
  • Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk. Daarom kun je afspraken maken over flexibele werktijden, heb je veel vakantiedagen (42 dagen per jaar bij een volledige baan) en wordt ouderschapsverlof gedeeltelijk doorbetaald. In veel functies behoort ook thuiswerken tot de mogelijkheden.
  • Alle ruimte om te leren en je verder te ontwikkelen     
  • Een werkplek in hartje Den Haag op drie minuten lopen vanaf het Centraal Station.

Werkgever

Koninklijke Bibliotheek

De Koninklijke Bibliotheek is een nationaal en internationaal bekend instituut: we zijn één van de grote Nederlandse erfgoed- en wetenschapsinstellingen en hebben een belangrijke coördinerende rol in het netwerk van openbare bibliotheken. Tot de taken behoren onder meer het bewaren, verzamelen en beschikbaar stellen van alle publicaties die in of over Nederland worden uitgegeven en het bouwen aan de nationale digitale bibliotheek.

Afdeling

Waar kom je bij ons werken?

De klantenservice van de KB bestaat uit een leuk, jong team. Elke klantadviseur heeft zijn eigen taken en verantwoordelijkheden en tegelijkertijd zijn het echte teamplayers. De klantenservice verzorgt de vraagafhandeling van klanten via diverse, veelal online, kanalen en wordt steeds verder uitgebouwd. De klantenservice is onderdeel van de afdeling Publieksdiensten van de sector Marketing en Diensten. In vier teams werken we samen aan de continue vernieuwing en verbetering van al onze diensten, platformen en producten, aan het beheer daarvan en aan de dienstverlening aan de klant. Dit doen we voor verschillende doelgroepen en samen met interne collega’s en partners in onze netwerken (wetenschap, erfgoed en openbare bibliotheken).

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); Onderwijs
  • Taal en cultuur
  • 32—40 uur per week
  • MBO+
  • 19-19-014

Werkgever

Koninklijke Bibliotheek

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Prins Willem-Alexanderhof 5, 2595 BE, Den Haag

Bekijk op Google Maps

Interesting for you