Chief Information Officer (CIO)

Chief Information Officer (CIO)

Geplaatst Deadline Locatie
21 mrt 8 apr Heerlen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 8 apr 2024).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor de Open Universiteit zoekt InterExcellent de Chief Information Officer (CIO) die de OU als dé digitale universiteit van Nederland en Vlaanderen blijft positioneren.

Voor verdere informatie over deze functie en de procedure zie: Chief Information Officer voor Open Universiteit (interexcellent.nl)

Specificaties

Open Universiteit (OU)

Functie-eisen

Voor verdere informatie over deze functie en de procedure zie: Chief Information Officer voor Open Universiteit (interexcellent.nl)

Arbeidsvoorwaarden

De OU biedt u een veelzijdige functie voor onbepaalde tijd in een ontwikkelende omgeving met gevarieerde werkzaamheden. De OU biedt een aanstelling voor 38 uur per week met een bruto maandsalaris tot schaal 16 CAO Universiteiten. Samen met een vakantietoeslag en een structurele eindejaarsuitkering komt dit neer op ruim €135.000 op jaarbasis.

Werkgever

Open Universiteit

De OU is een niet-traditionele, publieke universiteit met een unieke opdracht: het ontwikkelen, innoveren en aanbieden van open hoger onderwijs. De OU heeft een hoogwaardig en flexibel academisch onderwijsaanbod en is daarmee dé universiteit waar je altijd en overal de juiste opleiding kunt volgen in je eigen tempo. Studenten komen uit heel Nederland en Vlaanderen, en hebben diverse redenen om flexibel te willen studeren. Een belangrijke doelgroep studeert bijvoorbeeld naast een baan, maar ook topsporters kiezen onder meer voor de OU.

De OU investeert de komende tijd om haar koploperspositie op het gebied van hybrid learning en flexibel onderwijs verder te versterken. Aan de OU werken ongeveer 900 medewerkers en er studeren jaarlijks zo’n 17.000 studenten. Het onderwijsmodel van de OU staat voor activerend academisch afstandsonderwijs, met veel flexibiliteit voor haar studenten, die bacheloropleidingen, masteropleidingen, korte focusprogramma’s of losse modules kunnen volgen. Studenten van de OU krijgen modulair onderwijs in een mix van zelfstudie, fysieke en online bijeenkomsten door heel Nederland en Vlaanderen. Daarbij worden zij via diverse activerende elementen ‘bij de les’ gehouden. Deelnemen aan OU-onderwijs betekent actief meedoen en openstaan voor feedback, van docenten én medestudenten. De studentwaarderingen voor het onderwijs behoren al vele jaren tot de hoogste in Nederland blijkens de Nationale Studente enquête.

Voor en achter de schermen dient er een infrastructuur te zijn die deze vorm van onderwijs en innovaties daarbinnen mogelijk kan maken en optimaliseren. Een up-to-date digitale leer- en werkomgeving (DLWO) behoort dan ook tot de ‘eerste levensbehoeften’ van de OU.

De OU heeft zich over de jaren heen ontwikkeld tot dé expert op het gebied van leren en doceren in een door technologie verrijkte omgeving. Door huidige ontwikkelingen zijn ook andere universiteiten meer gaan inzetten op digitaal onderwijs, waarbij de OU een belangrijke voorbeeldfunctie heeft en naast de eigen rol ook in zal zetten op waardevolle samenwerkingsverbanden die studenten van allerlei achtergronden nóg meer mogelijkheden kunnen bieden.  

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • max. 38 uur per week
  • max. €9680 per maand
  • Universitair
  • 24038

Werkgever

Open Universiteit (OU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Postbus 2960, 6401 DL, Heerlen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you