Campus Analist

Campus Analist

Geplaatst Deadline Locatie
14 mei 16 jun Delft
Adviseren m.b.t. strategie en beleid na een grondige analyse van de portefeuille en activiteiten op de campus. Dat is wat je als campus analist bij de TU Delft doet. Word jij onze nieuwe collega?

Functieomschrijving

Het ontwikkelen van analyses, beleid en strategie op thema's die relevant zijn voor de ontwikkeling van de campus van de TU Delft vormt de kern van jouw werkzaamheden. In de afstemming en integraliteit tussen deze thema's ben jij in je element en ben je gedreven om bij te dragen aan het realiseren van faciliteiten voor een positieve maatschappelijke impact. Je kunt werken aan thema's zoals hybride werken, monumenten(zorg) en onderhoudsvraagstukken, cashflowanalyses, etc. en bent in staat om hiervoor strategische tools te ontwikkelen. Dit doe je in samenwerking met collega's binnen en buiten de afdeling, bijvoorbeeld met eindgebruikers, verschillende directies, project managers en onderhoudsspecialisten.

Je draagt pro-actief bij aan de vorming van beleid en strategie voor de ontwikkeling van de campus en daarmee aan de Campusstrategie in brede zin. Binnen de afdeling Strategisch Portfoliomanagement (SPM) kun je op die manier een cruciale rol vervullen. Je geeft vanuit jouw expertise gevraagd en ongevraagd advies over zaken als integrale campusontwikkeling, toekomstig beheer, onderhoud van gebouwen, en de inrichting van (informatie)systemen en managementrapportages. Daarnaast ben je in staat om analyses en beleid om te zetten in sprekende visualisaties en ben je zeer kundig in het vormen van een scherpe verhaallijn waar managers en bestuurders mee uit de voeten kunnen. Vanuit jouw rol draag je op die manier bij aan de ambitie van de TU Delft om zichzelf de komende jaren verder op de kaart te zetten als innovatieve, kwalitatieve en maatschappelijk verantwoorde omgeving voor hoogwaardig onderwijs en onderzoek.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • Je hebt een wo-diploma in bij voorkeur een technische of bedrijfskundige richting zoals Bouwkunde, Civiele Techniek, Bedrijfskunde, etc.
  • Je hebt 0-3 jaar relevante werkervaring
  • Je bent goed in Excel en kan zelfstandig modellen opzetten en/of hierin anderen aansturen
  • Je hebt een sterke affiniteit met data-based analyses en advies en bent in staat de uitkomsten hiervan effectief te visualiseren en presenteren
  • Skills met betrekking tot het bouwen van datasystemen en -tools is een pré
  • Je staat stevig in je schoenen, bent analytisch sterk, denkt strategisch, maar je bent ook pragmatisch in je handelen
  • Je kunt zaken goed organiseren, visualiseren, structureren en bewaken, en je gaat flexibel en inlevend om met verschillende situaties en omgevingen
  • Je bent bestuurlijk sensitief en bent zeer kundig in het omzetten van info tot management info als analist en adviseur
  • Je schrijft en spreekt uitstekend Nederlands en Engels. Nederlands is de voertaal op kantoor en wordt gebruikt in documentatie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: bepaalde tijd (7/10/12 maanden).

  • Het dienstverband is voor een bepaalde tijd met uitzicht op vast.
  • Een functieomvang van 32-40 uur per week.
  • Een salaris dat is gebaseerd op schaal 8 uit de CAO Nederlandse Universiteiten met een minimum van €3.072,- en een maximum van €4.103,- bruto per maand op basis van een volledige werkweek (38 uur), plus 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%.
  • Een uitstekende pensioenregeling via het ABP.
  • De mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen.
  • Korting bij zorgverzekeraars.
  • Flexibele werkweek.
  • Jaarlijks 232 verlofuren (bij 38 uur). Via het individueel keuzebudget kun je bovendien verlofuren verkopen of bijkopen.
  • Volop mogelijkheden om opleidingen, trainingen en cursussen te volgen.
  • Gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof.
  • Aandacht voor gezond en energiek werken met het vitaliteitsprogramma.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft heeft een sterk fundament. Als bouwer van de wereldberoemde Nederlandse waterwerken en pionier in biotech is TU Delft een internationale topuniversiteit die wetenschap, engineering en design combineert. TU Delft staat voor onderwijs, onderzoek en innovatie van wereldklasse om uitdagingen op het gebied van energie, klimaat, mobiliteit, gezondheid en digitale maatschappij aan te gaan. Generaties Delftse ingenieurs hebben bewezen ondernemende probleemoplossers te zijn in bedrijfsleven en in sociale context.

Bij TU Delft omarmen we diversiteit als een van onze kernwaarden en zetten we ons actief in om een universiteit te zijn waar jij je thuis voelt en kunt floreren. We hechten veel waarde aan verschillende perspectieven en kwaliteiten, omdat wij geloven dat dit ons werk innovatiever, de TU Delft-gemeenschap levendiger en de wereld rechtvaardiger maakt. Samen bedenken en ontwikkelen we oplossingen die een positieve invloed hebben op wereldwijde schaal. Daarom nodigen we jou uit om te solliciteren. Je sollicitatie krijgt een eerlijke behandeling.

Challenge. Change. Impact!

Afdeling

Universiteitsdienst - Directie Campus Real Estate & Facility Management

Om de ambities van de TU Delft te realiseren is een omgeving nodig die uitdaagt en inspireert. Campus Real Estate & Facility Management werkt met meer dan 250 collega’s dagelijks aan onze ontwikkeling, het beheren van de gebouwen en terreinen en het faciliteren van de meer dan 30.000 gebruikers van de TU Delft. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel. Onze ambitie: een CO2-neutrale en circulaire campus in 2030. 

Wij creëren een omgeving waarin studenten, wetenschappers, medewerkers en samenwerkingspartners maximaal kunnen bijdragen aan een betere samenleving. Als medewerker van Campus Real Estate & Facility Management werk je dus in een bijzondere omgeving, waar je samen met collega’s, met heldere processen en in een open sfeer, bijdraagt aan de topprestaties van de TU Delft.

Additionele informatie

Voor meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Bart Valks, Portefeuille Manager, via 06 41884921 of B.Valks@tudelft.nl.

Specificaties

  • Beleid- en staf
  • 32—40 uur per week
  • €3072—€4103 per maand
  • Universitair
  • TUD05335

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Technische Universiteit Delft (TU Delft)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Bedankt voor je sollicitatie

Voor vragen over jouw sollicitatie kun je contact opnemen met de werkgever.

Tip: sla deze vacature op als favoriet in je AcademicTransfer account. Zo heb je meteen een overzicht en kun je de vacature makkelijk terugvinden. Nog geen account? Maak deze dan nu aan en profiteer van nog meer handige functionaliteiten!

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 16 juni 2024 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Heb je interesse? Upload uiterlijk 16 juni 2024 jouw motivatie en CV door gebruik te maken van het sollicitatieformulier.

  • Een pre-employment screening kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
  • Sollicitaties die per email en/of post worden verstuurd nemen we niet in behandeling.
  • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer uiterlijk op 16 jun 2024 23:59 (Europe/Amsterdam).