Trainee kindertandheelkunde/tandarts docent

Trainee kindertandheelkunde/tandarts docent

Geplaatst Deadline Locatie
23 mei 30 jun Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 jun 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

In het tweejarige trainingsprogramma van het CTM krijg je praktische en theoretische verbreding en verdieping in de kindertandheelkunde, waarbij je onder begeleiding van een ervaren collega zelf patiënten behandelt, maar ook studenten begeleidt bij de behandeling van patiënten. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden om je interesse in onderzoek en/of onderwijs richting te geven. Wil je meer lesgeven? Of liever alleen maar zelf patiënten behandelen? Onderzoek doen? In overleg komen we hier uit.
Dankzij jou en je ervaren collega docenten krijgen studenten van de opleiding tandheelkunde van de Rijksuniversiteit Groningen en van de opleiding mondzorgkunde van de Hanzehogeschool Groningen het onderwijs dat zij verdienen.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

Jij bent leergierig en hebt geduld. Dit is niet alleen handig omdat je met studenten werkt, maar ook omdat je jonge patiënten behandelt. Je bent enthousiast, sociaal en stressbestendig. Dit komt van pas om de combinatie tussen patiëntenzorg en het onderwijs goed te laten verlopen. Wat je nog meer in huis hebt?

- Een tandartsdiploma en een BIG-registratie
- De drive om een trainingsprogramma in de kindertandheelkunde te volgen
- De motivatie om aan de slag te gaan in het onderwijs én de kindertandheelkunde

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Indien vereist voor de functie kan het UMCG de vaccinatie verzorgen.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.


Arbeidsvoorwaarden

Een praktisch en theoretisch scholingsprogramma voor tandartsen die hun kennis van de kindertandheelkunde willen verdiepen en verbreden. Dat bieden we in het traineeprogramma kindertandheelkunde van het UMCG - Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde (CTM) in Groningen. Daarnaast ga je aan de slag als docent.

- Een trainingstraject van twee jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.
- Een prettige en open werksfeer. Jouw ervaren collega’s staan voor elkaar klaar en vinden het fijn om kennis uit te wisselen.
- Ruimte om te ontdekken waar jouw kwaliteiten liggen.

Het salaris bedraagt maximaal € 5.086,- bruto per maand (schaal 11) afhankelijk van opleiding en ervaring en op basis van een fulltime aanstelling. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Meer informatie

Voor meer informatie of vragen over de functie kun je contact opnemen met N.G. Blanksma, coördinator Expertisegroep Kindertandheelkunde, via (050) 361 6235.

Afdeling

Centrum voor Tandheelkunde en Mondzorgkunde

Binnen de expertisegroep kindertandheelkunde van het CTM werk je met een kleine groep directe collega’s samen om de kindertandheelkunde in Groningen nóg beter te maken. De sfeer is goed en omdat we een kleine opleiding zijn, kan iedereen bij elkaar binnenlopen voor advies of een goed gesprek. Binnen het CTM is ruimte voor goede ideeën en innovatie. En wat werken voor de universiteit zo leuk maakt? Je enthousiaste collega’s van wie je altijd kunt leren!

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Patiëntenzorg: overig
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 190337

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you