Programmamedewerker (0,8 fte)

Programmamedewerker (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 nov 5 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 5 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is voor het Centre of Expertise Amsterdam Creative Industries Network op zoek naar een 'Programmamedewerker (0,8 fte)'

Functieomschrijving

Het Center of Expertise Amsterdam Creative Industries Network (ACIN) bestaat sinds 2013 en heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een sterk en zichtbaar publiek-privaat partnership netwerk binnen de Nederlandse creatieve industrie. Binnen ACIN werken penvoerder HvA met de partnerhogescholen Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, hogeschool Inholland en Rietveld Academie samen met tal van externe partners.

ACIN opereert succesvol op het kruisvlak van de creatieve industrie, digitale transformatie, betekenisvol ontwerp en maatschappelijke missies en initieerde toonaangevende stedelijke netwerken waaronder de Knowledge Mile en Campus Amsterdam. In de komende periode streven we naar nog meer structurele samenwerkingen met het werkveld, verdere integratie met het onderwijs en onderzoek en het opzetten van meerjarige (inter)nationale projecten in relatie tot de genoemde missies. Daarvoor zoeken we een ervaren programmamanager die vanuit een brede inhoudelijke expertise en visie op de breedte van de creatieve industrie aan dit proces kan geven.

Als programmamanager ben je het gezicht van ACIN en het eerste aanspreekpunt, zowel intern als extern. Je werkt nauw samen met de lectoren, (hoofd)docenten en communitymanagers binnen de HvA en de partnerhogescholen. Je draagt bij aan de strategie, ontwikkelt nieuwe partnersschappen en creëert kansen voor het opzetten van projecten waarin praktijkgericht onderzoek en onderwijs nauw samenwerken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de samenwerking met de partnerhogescholen en stuur je i.s.m. de bedrijfsvoerder een klein team aan dat jou ondersteunt bij de uitvoering.

We zoeken een enthousiast, ondernemend en ervaren persoon die een natuurlijke verbinder is tussen de verschillende lectoraten/onderzoeksgroepen, het onderwijs en het werkveld en daarnaast een strategische visie kan helpen ontwikkelen om ACIN verder te verduurzamen.

Je legt verantwoording af aan de decaan van faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie en valt organisatorisch onder het kenniscentrum van deze faculteit.

Specificaties

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Functie-eisen

  • WO niveau (minimaal Master), bekendheid met praktijkgericht onderzoek 
  • Aantoonbare werkervaring in en aansprekende visie op de creatieve industrie
  • Ervaring met het opzetten van publiek private samenwerkingen, het bouwen van consortia en het aanvragen van substantiële (Europese) subsidies
  • Ervaring als procesmanager binnen een grote complexe (onderwijs)organisatie (minimaal 5 jaar)
  • Een relevant netwerk in MRA regio is een pré

Met de volgende competenties:

  • Ondernemend en netwerkvaardig
  • Bestuurlijke sensitiviteit
  • Een verbindende en enthousiasmerende persoonlijkheid
  • In staat om kansen te zien, creëren en verzilveren voor de verschillende expertises van het programma en ook daarbuiten
  • Inzicht en bewezen ervaring met projectontwikkeling en bedrijfsvoering
  • Communicatief sterk in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met mogelijkheid tot verlenging.

De werkzaamheden maken deel uit van de functie projectmanager 2. Bij deze functie hoort de salarisschaal 13 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal € 6.036,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid behoort verlenging tot de mogelijkheden.

De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitering. Daarnaast biedt de HvA uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; Marketing en communicatie; Financiën
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • max. €6036 per maand
  • Universitair
  • SP Programmamanager

Werkgever

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Rhijnspoorplein 1, 1091 GC, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you