Subsidie-adviseur Circulaire Economie (0.5 - 0.6 FTE)

Subsidie-adviseur Circulaire Economie (0.5 - 0.6 FTE)

Geplaatst Deadline Locatie
13 mei 31 mei Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 31 mei 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken een proactieve subsidie-adviseur die beleidsvaardigheden combineert met een hands-on-aanpak.

Functieomschrijving

In deze functie werk je mee aan de totstandkoming en de zichtbaarheid van het onderzoek van de hub Circulaire Economie. In deze functie ondersteun je wetenschappers bij het opzetten van consortia en het aanvragen van externe financiering voor projecten op het terrein van circulaire economie. Daarbij gaat het om het helpen zoeken naar geschikte partners in de private sector, geschikte subsidiemogelijkheden, het ondersteunen bij het schrijven van aanvragen, en het helpen bij het afsluiten van contracten. Je ondersteunt vooral projectwerving en -ontwikkeling, inclusief ontwikkeling onderzoeksconsortia, de organisatie van cofinanciering en activiteiten ter ondersteuning van concrete projecten op het gebied van de circulaire economie.
Je wordt aangesteld bij de Research Support Office van de faculteit Geowetenschappen en werkt in nauwe samenwerking met het programmateam van de hub. Je wordt aangestuurd door de programmaleiders van de hub en hebt regelmatig contact met collega’s die werkzaam zijn bij andere faculteiten.

Werkzaamheden:
  • Je informeert de onderzoekers van de hub over (in ontwikkeling zijnde) nationale, Europese en internationale subsidiemogelijkheden op het terrein van circulaire economie, met een focus op consortia.
  • Je draagt bij aan het verwerven van extra inkomsten door het faciliteren van projecten, met name in de vorm van publieksprivate en derde geldstroom samenwerkingen.
  • Je ondersteunt wetenschappers bij de acquisitie van cofinanciering voor projecten (indien nodig).
  • Je leest mee met subsidie-aanvragen, toetst deze aan de randvoorwaarden en schrijft mee met het niet-wetenschappelijke deel van de subsidie-aanvraag.
  • Bij (grotere) subsidie-aanvragen fungeer je als direct aanspreekpunt voor consortiumpartners.
  • Je ondersteunt de administratieve processen behorende bij subsidies.
  • Je bouwt en onderhoudt Nederlandse maatschappelijke netwerken c.q. consortia die aansluiten bij circulaire economie onderzoek, in relatie tot de dragende faculteiten en hun disciplines.
  • Je verkent en bevordert de mogelijkheden van samenwerking tussen maatschappelijke partners, zowel publiek als privaat, en onderzoekers van de hub.
  • Je maakt samenwerkingsafspraken met partners voor de (middel)lange termijn (3-5 jaar).

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We vragen het volgende:
  • Je hebt een academisch denk- en werkniveau.
  • Je hebt (ruime) werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt een proactieve houding en combineert beleidsvaardigheden met een hands-on-aanpak.
  • Je hebt kennis van subsidies en financieringsinstrumenten die voor het focusgebied Circulaire Economie interessant zijn.
  • Je bent communicatief sterk en hebt uitstekende mondelinge en schrijfvaardigheden (Nederlands en Engels).

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband (0,5 - 0,6 fte) voor de duur van twee jaar. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 3.637,- en maximaal € 4.978,- (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 

De faculteit Geowetenschappen van de Universiteit Utrecht onderzoekt de aarde: van de aardkern en het aardoppervlak tot en met het menselijk (ruimte)gebruik op de aarde. Altijd met een focus op duurzaamheid en innovatie. Met 3.400 studenten (BSc en MSc) en 720 medewerkers is de faculteit een sterke en uitdagende organisatie. De faculteit Geowetenschappen is georganiseerd in vier departementen: Aardwetenschappen, Sociale Geografie & Planologie, Fysische Geografie en het departement Sustainable Development.


Aan de Universiteit Utrecht werken topwetenschappers aan onderzoek naar en ontwikkeling van een circulaire economie. Hun onderzoeksexpertise, aanwezig in drie verschillende faculteiten (Geowetenschappen, Recht Economie Bestuur en Organisatie en Bètawetenschappen) is gebundeld in de hub ‘Towards a Circular Economy and Society’. De ambitie is om nieuwe wetenschappelijke oplossingen te ontwikkelen voor de transitie naar een circulaire economie door onderzoek naar de technische, maatschappelijke, juridische en economische aspecten van die transitie te combineren. Met deze hub positioneert de Universiteit Utrecht zich als dé universiteit waar het interdisciplinaire en innovatieve onderzoek en onderwijs op het gebied van de circulaire economie plaatsvindt. Een interdisciplinair programmateam van de hub is verantwoordelijk voor het beleid van de hub. De Hub maakt deel uit van het universitaire strategisch programma Pathways to Sustainability.


Wij zoeken wij een subsidie-adviseur op het gebied van circulaire economie om deze hub mede vorm te geven. De subsidie-adviseur werkt voor en via de hub, in nauwe samenwerking met de faculteiten Geowetenschappen, REBO en Bètawetenschappen.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Gedrag en maatschappij; Natuurwetenschappen
  • 19—24 uur per week
  • €3637—€4978 per maand
  • Universitair
  • 1100400

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you