junior onderzoeker (minimaal 32 uur per week)

junior onderzoeker (minimaal 32 uur per week)

Geplaatst Deadline Locatie
8 dec 2 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 jan 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Onderzoeksinstituut BIG’R is op zoek naar een junior onderzoeker
(minimaal 32 uur per week)

Functieomschrijving

De werkzaamheden als junior onderzoeker variëren van het uitvoeren van literatuuronderzoek, kwalitatieve en kwantitatieve analyses, uitzetten van enquêtes en afnemen van interviews, tot het schrijven van rapporten. Daarnaast lever je een bijdrage aan het opzetten en implementeren van gedragsexperimenten, aan het opbouwen van een netwerk van opdrachtgevers en samenwerkingspartners, en aan acquisitieactiviteiten.

Onderdeel van de acquisitieactiviteiten is het bedenken van toepassingen van gedragsonderzoeken en het op de markt brengen daarvan. 

 

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

•  Een met mooie cijfers afgeronde masteropleiding in psychologie, gedragseconomie, of sociologie. 

•  Aantoonbare belangstelling voor een of meerdere van de expertiseterreinen van BIG’R. 

•  Ervaring met het opzetten en uitvoeren van veldonderzoek.  

•  Ervaring of interesse in kwalitatief onderzoek en multimethods onderzoek.  

•  Goede analytische vaardigheden en het vermogen hoofd- van bijzaken te onderscheiden. 

•  Goed in staat zowel binnen een team als zelfstandig te werken.  

•  Een creatieve, open houding en ondernemende instelling. 

•  Goede communicatieve en schrijfvaardigheden in het Nederlands (C2 niveau) en Engels.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

BIG’R biedt een leerzame, praktijkrelevante en uitdagende werkomgeving waarin het toepassen van gedragskennis en het meewerken aan de oplossing van concrete beleidsvraagstukken centraal staat. Een uitdagende baan dus met veel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. BIG’R is net gestart en is bezig haar werkzaamheden verder uit te breiden. Je krijgt alle kans vorm en richting te geven aan deze uitbreiding. 

Het betreft een aanstelling van minimaal 32 uur, vooralsnog voor de duur van een jaar. In geval van goed functioneren, ter beoordeling van de werkgever, en bij gelijkblijvende omstandigheden behoort een verlenging en mogelijke overeenkomst voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en ervaring en vindt plaats overeenkomstig de salaristabel van de CAO-NU, schaal 10. Deze CAO is echter nadrukkelijk niet van toepassing. ERBS biedt je daarnaast een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder meer een ruime verlofregeling en aandacht voor je eigen ontwikkeling. 

 

Werkgever

Behavioural Insights Group Rotterdam (BIG’R)

De Behavioural Insights Group Rotterdam (BIG’R) is een advies- en onderzoeksinstituut aan de Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) dat zich bezighoudt met het toepassen van gedragskennis in de praktijk. BIG’R doet gedragspsychologisch onderzoek voor overheid en semi-overheid, maar ook voor private bedrijven. Naast het uitvoeren van onderzoek, geeft BIG’R advies (op basis van wetenschappelijke gedragskennis) en verzorgt BIG’R lezingen en workshops. BIG’R wil met toegepast en wetenschappelijk onderzoek een bijdrage leveren aan de oplossingen van maatschappelijke vraagstukken. Kortom, impact creëren vanuit gedragskennis. 

Organisatie 

BIG’R is een impact centre opererend onder ERBS (Erasmus Research & Business Support). ERBS heeft als missie: “Creating impactful business by using high scientific knowledge and transforming it into useful ideas, solutions and services”. Alle 7 impact centres van ERBS dragen hieraan bij. ERBS is een zelfstandige BV, onderdeel van de Erasmus Enterprise Holding BV. Binnen BIG’R wordt er onafhankelijk onderzoek uitgevoerd en wetenschappelijk verantwoorde methoden toegepast. Ook wetenschappers van de Erasmus Universiteit Rotterdam en/of externe specialisten kunnen deel uitmaken van een onderzoeksteam. In dat geval vervult de wetenschapper van de EUR vaak de rol van adviseur of ‘quality controller’ voor het onderzoek dat wij uitvoeren. 

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • 32—40 uur per week
  • €2836—€4474 per maand
  • Universitair
  • ERBS 2021/12/01

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you