Management en office-assistent Tinbergen Instituut (0,8-1,0 fte) - Erasmus School of Economics

Management en office-assistent Tinbergen Instituut (0,8-1,0 fte) - Erasmus School of Economics

Geplaatst Deadline Locatie
3 mrt 17 mrt Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 mrt 2022).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Heb je affiniteit met financiële administratie, ben je servicegericht en houd je van een afwisselend takenpakket? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het Tinbergen Instituut zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons team in Rotterdam secretarieel komt ondersteunen.

Functieomschrijving

Het Tinbergen Instituut verzorgt twee research master programma’s voor de economische faculteiten van de EUR, UvA en VU. Als Management en office-assistent bij het Tinbergen Instituut maak je deel uit van een klein ondersteunend team. Gezamenlijk ondersteunen jullie de programmadirecteuren, docenten en studenten van het Tinbergen Instituut. Jij beheert het secretariaat en bent het eerste aanspreekpunt voor studenten en bezoekers op de locatie in Rotterdam. Vanuit jouw functie heb je contact met o.a. studenten en docenten, maar ook met andere ondersteunende diensten binnen de Erasmus School of Economics en de EUR. Daarnaast lever je in deze afwisselende rol secretariële en ondersteunende werkzaamheden voor de financiële administratie en het onderwijsproces van het Tinbergen Instituut. Zo zie jij er bijvoorbeeld op toe dat de facturen en declaraties juist en tijdig worden goedgekeurd, maar ondersteun je ook de programmamanager in logistieke en administratieve onderwijstaken. Verder update je zo nu en dan de informatie op onze website. Denk hierbij aan het vermelden van seminars, promoties of andere evenementen.

Je belangrijkste werkzaamheden op een rij

  • Secretariële taken: beheer van het secretariaat, eerste aanspreekpunt voor bezoekers op locatie in Rotterdam en het bieden van algemene secretariële ondersteuning aan de onderwijsdirectie en staf;
  • Financiële administratie: het bijhouden van bestellingen, het goedkeuren van facturen, het bijhouden van de kleine kas, het opmaken van (eenvoudige) financiële rapportages;
  • Diverse ondersteunende taken op het gebied van onderwijs: administratieve taken rondom het inschrijven van studenten, het uitwerken cursusevaluaties, bijdragen aan de registratie van onderwijsresultaten en overige ondersteuning van de programmamanager
  • Administratieve afhandeling van de aanstellingen van student assistenten
  • Updaten van de website van het Tinbergen Instituut op basis van aangeleverde teksten

Met wie je gaat werken

Het Tinbergen Instituut heeft een locatie in Amsterdam en in Rotterdam. Jouw standplaats wordt Rotterdam bij Erasmus School of Economics (Erasmus Universiteit Rotterdam, campus Woudestein). Het team met vaste standplaats Rotterdam bestaat uit een programmamanager en een admissions officer. De beleidsadviseur en programmadirecteuren werken ook geregeld in Rotterdam.

Wat het je oplevert

We bieden je graag training en begeleiding aan om jou zo goed mogelijk je werk te laten doen. Daarbij is het Tinbergen Instituut zelf ook volop in ontwikkeling. Wij zien jou graag groeien binnen de functie en binnen de organisatie.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je daarnaast ook enkele jaren ervaring in een secretariële functie;
  • Je hebt affiniteit met financiële administraties en je werkt graag met overzichten en spreadsheets;
  • Je went snel aan het gebruik van nieuwe software en computersystemen en bent in ieder geval sterk in het omgaan met Outlook en Excel. Ervaring met het gebruik van andere MS Office software, Teams, Zoom, of onderwijssystemen zoals Osiris en Canvas is een pré;
  • Je bent klantgericht, hebt een gastvrije houding en je weet goed relaties te leggen met anderen
  • Je hebt een hands-on mentaliteit en bent resultaatgericht;
  • Je spreek- en schrijfvaardigheid in Engels is goed (minstens B2 niveau CEFR).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op vast dienstverband.

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met uitstekende arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU).

 

De startdatum van deze functie is zo spoedig mogelijk en de functie is gevestigd in Rotterdam, bij Erasmus School of Economics. De functie bedraagt 0,8-1,0 FTE. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen €2.376, - en €3.208, - bruto per maand (schaal 7), conform de CAO-NU. Daarnaast bieden we je onder andere 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden we gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners, korting op onze collectieve ziektekostenverzekering, en een persoonlijk carrièrebudget. Ook kan je als medewerker gebruikmaken van EUR-faciliteiten zoals de Universiteitsbibliotheek en krijg je korting op een abonnement bij het Erasmus sportcentrum.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke visie op onderwijs en onderzoek – onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Aan de EUR werken ruim 3.700 medewerkers en volgen bijna 33.000 studenten uit 140 landen ons wetenschappelijk onderwijs. Alles wat we doen, doen we onder het credo The Erasmian Way - Making Minds Matter.  We zijn wereldburgers, verbindend, ondernemend, ruimdenkend en maatschappelijk betrokken. Deze Erasmian Values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar én onderscheidend voor de buitenwereld. Vanuit deze waarden, met een ruime blik en met oog voor diversiteit, verschillende achtergronden en opvattingen, werken onze medewerkers nauw samen aan het oplossen van maatschappelijke uitdagingen vanuit het dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Mede dankzij de hoge kwaliteit en de positieve maatschappelijke impact van ons onderwijs en onderzoek en onze kenmerkende mentaliteit kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. www.eur.nl.

Afdeling

Erasmus School of Economics en het Tinbergen Instituut

De Erasmus School of Economics (ESE) is de economische faculteit van de EUR. Tinbergen Instituut (TI) is de gezamenlijke graduate school en onderzoeksinstituut van de ESE en van de economische faculteiten van de UvA en VU. De EUR is penvoerder van het Instituut. TI verzorgt twee interuniversitaire research master programma’s voor een selecte groep van internationale studenten op het gebied van Business Data Science en Economics.  Daarnaast organiseert TI seminars en congressen. Op dit moment telt het instituut meer dan 180 research fellows, 126 promovendi en ongeveer 50 studenten in de research master.

Zie Erasmus School of Economics, Tinbergen Institute en Business Data Science Research Master Program voor meer informatie.

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 32—40 uur per week
  • €2376—€3208 per maand
  • HBO
  • EUR/ESE/TI/20220303

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you