PhD student eHealth junior project (1,0 fte)

PhD student eHealth junior project (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
21 dec 18 jan Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 18 jan 2023).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

PhD student eHealth junior project: Feeling good, despite illness; Accessible eHealth supporting the well-being of chronically ill children. The eHealth Junior consortium.

Functieomschrijving

Als promovendus maak je deel uit van het samenwerkingsverband eHealth Junior van het programma ‘Onderzoek op Routes door Consortia’ van de NWO (Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek). Het eHealth junior project richt zich op het ontwikkelen van een platform met hoogwaardige apps voor 1 miljoen chronisch zieke kinderen. De apps signaleren en voorkomen psychologische problemen en bevorderen het speelgedrag. Met als missie om ervoor te zorgen dat deze kinderen, ondanks hun ziekte, gelukkig door het leven kunnen gaan en veerkrachtig opgroeien.

Als promovendus draag je op een aantal manieren bij aan de studie. Allereerst werk je aan de ontwikkeling van een instrument voor het meten en waarderen van het welzijn van jongeren. Hierbij onderzoek je welke aspecten met name van belang zijn voor het welzijn van kinderen en vertaal je die naar een welzijnsinstrument, dat vervolgens gevalideerd wordt. Daarnaast zul je, gebruik makend van dit instrument, ook de doelmatigheid van de apps onderzoeken, waarbij je ook kijkt naar de kosten van de interventie en de implementatie.

Naast je rol in dit onderzoek (voor 80% van je tijd) participeer je ook in het geven van onderwijs binnen ESHPM en volg je zelf cursussen op relevante gebieden.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde master in gezondheidswetenshappen, economie of psychologie. Je beschikt over aantoonbare ervaring/relevante kennis op het gebied van kwalitatief en kwantitatief onderzoek. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (minimaal C1 volgens het Common European Framework) zowel in woord en geschrift. Goede vaardigheden op het gebied van statische programma’s waaronder, Excel, SPSS, R of vergelijkbare software.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

Het betreft een voltijdsdienstverband van 1,0 fte voor in eerste instantie 1,5 jaar. Bij gebleken geschiktheid zal het dienstverband vervolgens worden verlengd met 2,5 jaar. De beoogde startdatum is in overleg.

Het salaris wordt vastgesteld op basis van de promovendusschaal van de cao voor Nederlandse Universiteiten en bedraagt bij een fulltime aanstelling € 2.541,- waarna het stapsgewijs zal oplopen tot € 3.247,- bruto per maand in het vierde jaar.

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof, volledig betaald aanvullend geboorteverlof voor partners en een persoonlijk opleidingsbudget. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR-faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Erasmus Universiteit Rotterdam wil een rechtvaardige en inclusieve gemeenschap zijn. Wij koesteren een open cultuur waarin iedereen wordt ondersteund om het volledige potentieel tot zijn recht te laten komen. Wij beschouwen inclusiviteit van talent als de basis van onze successen en de diversiteit van perspectieven en personen als een uiterst waardevol resultaat hiervan. EUR biedt gelijke kansen aan alle medewerkers en sollicitanten, ongeacht genderidentiteit of -uiting, seksuele gerichtheid, religie, etniciteit, leeftijd, neurodiversiteit, arbeidsbeperking, burgerschap of ander aspect dat hen uniek maakt. We hopen je in onze gemeenschap te mogen ontmoeten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken in nauwe samenwerking met interne en externe partijen aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Onze missie luidt dan ook ‘Creating positive societal impact’. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en dankzij de hoge kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. De Erasmian values fungeren als ons interne kompas en maken de Erasmus Universiteit herkenbaar voor de buitenwereld: ondernemend, maatschappelijk betrokken, wereldburger, ruimdenkend en verbindend. www.eur.nl

Afdeling

Erasmus School of Health Policy & Management (ESHPM)

ESHPM is binnen Nederland leidend met haar onderwijs- en onderzoeksactiviteiten, gericht op beleids- en management onderwerpen in de gezondheidszorg. Bij ESHPM zijn verschillende wetenschappelijke disciplines zoals economie, recht, sociaal-medische wetenschappen, organisatiekunde en bestuurskunde samengebracht. De multidisciplinaire benadering van onderwijs en onderzoek is uniek, net als de nauwe verbinding met het beleid en en het zorgveld.

ESHPM is gehuisvest in het Bayle Building op campus Woudestein van de Erasmus University Rotterdam en heeft een sterke verbondenheid met Erasmus MC. Bij ESHPM studeren 1600 studenten en werken 200 medewerkers. Internationalisering wordt hooggewaardeerd bij ESHPM.

Specificaties

  • PhD
  • Economie
  • 38—40 uur per week
  • €2541—€3247 per maand
  • Universitair
  • ESHPM/HTA/21122022

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you