Arts-onderzoeker (PhD kandidaat) Vasculaire Geneeskunde – Microbioom en stolling

Arts-onderzoeker (PhD kandidaat) Vasculaire Geneeskunde – Microbioom en stolling

Geplaatst Deadline Locatie
8 mrt 23 mrt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 23 mrt 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Als arts onderzoeker doe je bij ons een promotietraject op het snijvlak van twee gebieden: het intestinale microbioom en trombose. Twee ziektes waar je specifiek naar gaat kijken zijn het veneuze tromboembolie en het antifosfolipiden syndroom. Het project beslaat zowel laboratoriumexperimenten als patiëntenstudies.

Specificaties

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Functie-eisen

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een gedreven en zelfstandige semi arts of anios. Enige ervaring met het doen van onderzoek is een vereiste.

Geneeskundestudenten die op korte termijn starten met hun wetenschappelijke stage (masterstage -als laatste onderdeel van hun Master- en nog op zoek zijn naar een stageplek, kunnen ook solliciteren. Na afloop van de stage en het behalen van het artsexamen, bestaat de mogelijkheid op een aanstelling als arts-onderzoeker.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een uitdagend promotietraject waarin je je zult ontwikkelen tot een multidisciplinair onderzoeker.

Het betreft een dienstverband voor 36 uur per week voor de duur van een jaar.Bij gebleken geschiktheid bestaat de mogelijkheid tot verlenging. U krijgt een contract bij AMC Medical Research. Het salaris voor deze functie is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 4.216,-- (schaal 10) o.b.v. 36 uur per week. AMC Medical Research BV kent daarnaast een vakantiegelduitkering van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,3% van het bruto jaarsalaris, een tegemoetkoming in de reiskosten, een Persoonlijk Budget (van 1,55% van het salaris) dat kan worden ingezet voor scholing of persoonlijke ontwikkeling en gratis parkeren. De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao universitair medische centra.

Werkgever

De Vasculaire Geneeskunde levert patiëntenzorg en doet onderzoek op het gebied van de bloedvaten.Op beide gebieden van dit promotietraject (microbioom en trombose) beschikken we over expertise van wereldniveau. Binnen de afdeling werken wij aan trombose en hemostase. De onderzoeksgroep is al decennia een zeer gevestigde naam binnen het veld. De afdeling valt onder de Interne Geneeskunde. De begeleiding tijdens dit promotieonderzoek wordt verzorgd door drs. T.E. van Mens, prof. dr. H.R. Büller, prof. dr. S. Middeldorp en dr. V.E.A. Gerdes (MC Slotervaart). Verder werk je samen met collega arts-onderzoekers, onderzoekers en analisten in het laboratorium van de Experimentele Vasculaire Geneeskunde, en onderzoekers van andere disciplines.

Specificaties

  • PhD; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Promotiestudent
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week
  • Universitair

Werkgever

Academisch Medisch Centrum (AMC)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 9, 1105 AZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you