Projectcoördinator onderzoek

Projectcoördinator onderzoek

Geplaatst Deadline Locatie
12 jan 24 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 24 jan 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Hogeschool van Amsterdam (HvA) - Projectcoördinator onderzoek

Functieomschrijving

De Hogeschool van Amsterdam (HvA) is voor het kenniscentrum van de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie op korte termijn op zoek naar een Projectcoördinator onderzoek.

De functie

Komend jaar worden binnen de Faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie verschillende stappen gezet om de ondersteuning en financiering van onderzoek te verduurzamen en te verbeteren. De projectcoördinator onderzoek speelt hier een belangrijke rol in en ondersteunt daarbij het hoofd bedrijfsvoering onderzoek.

Zo zal de projectcoördinator nauw betrokken zijn bij de implementatie van de research data management (RDM) strategie en het PURE onderzoeksinformatiesysteem. Daarnaast is een projectendesk opgezet voor ondersteuning rondom (extern gefinancierde- ) onderzoeksprojecten in de aanvraag- en uitvoeringsfase. In deze projectendesk komt de expertise van verschillende medewerkers samen, en de projectcoördinator onderzoek fungeert als aanspreekpunt en vervult daarbij zelf verschillende uitvoerende taken. Hierbij wordt een grote mate van zelfstandigheid en zelfsturing verwacht. De projectcoördinator ondersteunt ook in de kwaliteitszorg van het kenniscentrum, neemt deel aan het facultaire netwerk kwaliteit en ondersteunt bij de jaarverslagen en onderzoeksvisitatie. Verder zal de projectcoördinator als secretaris fungeren voor de FDMCI onderzoeksraad en het operationeel overleg onderzoek.

Specificaties

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Functie-eisen

De kandidaat die wij zoeken heeft een afgeronde HBO of academische opleiding. Affiniteit of ervaring met (praktijkgericht) onderzoek, projectmanagement, subsidietrajecten of RDM is een pré. Je kan goed samenwerken, werkt zeer zelfstandig en zelfsturend, je bent proactief en resultaatgericht. Daarnaast ben je ondernemend, flexibel en heb je een groot inlevingsvermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijke aanstelling voor een jaar met mogelijkheid tot verlenging. De werkzaamheden zijn ingedeeld in de organieke functie van projectleider 2. Afhankelijk van ervaring is de bij deze functie behorende loonschaal schaal 9 (cao hbo). Het salaris bedraagt maximaal  €3.635,- bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. 

Voor een zeer ervaren kandidaat die in staat is zwaardere taken op zich te nemen dan hiervoor beschreven, is er ruimte voor onderhandeling over een hoger functieniveau.

De HvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een 13e maand. Daarnaast biedt de HvA (onder meer via de HvA Academie) uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden en stimuleert medewerkers om zich blijvend te professionaliseren. 

Afdeling

CREATE-IT applied research

CREATE-IT applied research is het kenniscentrum van de faculteit Digitale Media en Creatieve Industrie (FDMCI). Vanuit deze onderzoeksafdeling werken lectoren en labs samen met het onderwijs en externe partijen uit de creatieve industrie, de culturele-, publieke-, en ICT-sector. Kwesties uit de praktijk worden aangepakt met praktijkgericht onderzoek. Dat onderzoek houdt het onderwijs actueel, draagt bij aan wetenschap, bevordert kenniscirculatie en faciliteert de professionalisering van studenten en docenten. Lectoren zijn toonaangevende onderzoekers in hun veld, die de kennis ook buiten de HvA verspreiden en door ontwikkelen. Hun onderzoeksgroepen - de lectoraten - vormen de basis van het Kenniscentrum: gespecialiseerde onderzoeksgroepen waar experts actief zijn in projecten en labs. Vanuit CREATE-IT worden ook het onderzoek binnen speerpunt en Centre of Expertise Amsterdam Creative Industries uitgevoerd.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
  • max. 32 uur per week
  • max. €3635 per maand
  • Universitair
  • SP 954538

Werkgever

Hogeschool van Amsterdam (HvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Wibautstraat 2, 1091 GM, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you