All jobs in English

All jobs in Dutch

  • Title
  • List 2
  • List 2
  • Title
  • List 3
  • List 3
  • Title
  • List 4
  • List 4
Our new website is coming soon! Join our test panel & share your feedback.

10 oktober 2017: vertraging in ontvangst AcademicTransfer e-mails. Heb je van je sollicitatie nog geen kopie ontvangen? Lees meer.

Heb je het al gezien? Op verzoek van onze bezoekers vind je nu extra informatie bij onze vacatures of een zoekopdracht. En je kunt de resultaten makkelijk filteren met het nieuwe menu aan de linkerkant. Benieuwd? Verken deze nieuwe features nu!

Fijne feestdagen!

22-2-2018: website vanmiddag 22 februari niet beschikbaar in verband met gepland onderhoud
lees meer...
Vanmiddag vanaf 11:45 uur tot 12:15 uur CEST (UTC +1) is onderhoud voor deze website gepland.

De website kan gedurende deze periode niet beschikbaar zijn.

Wij adviseren u dringend rond en tijdens deze tijd niet te solliciteren op vacatures.

Onze excuses voor het ondervonden ongemak,
team AcademicTransfer.

Over Universiteit Leiden

Universiteit Leiden. Bij ons leer je de wereld kennen.

Innovatief, intercultureel, internationaal. Daar staat de Universiteit Leiden voor. Sinds 1575 levert de Universiteit Leiden een prominente bijdrage aan welvaart, welzijn en cultuur. In een klimaat waar iedereen zijn talent kan ontwikkelen, zonder ideologische, culturele, religieuze of andere beperkingen. Kleinschalig en persoonlijk van opzet. Ontdek de vrijheid van geest, dagelijks uitgedragen door kritische studenten, wetenschappers, en medewerkers.

Onderwijs en onderzoek

De Universiteit Leiden biedt bachelor-, master- en promotieprogramma’s aan binnen 7 faculteiten. Ons academisch onderwijs is verweven met hoogwaardig onderzoek, dat zich kan meten met de hoogste internationale standaarden. De Universiteit Leiden werkt samen met vooraanstaande universiteiten in de League of European Research Universities. We laten ons inspireren door de wetenschappelijke en maatschappelijke vragen van de toekomst en richten ons op kennisvermeerdering en innovatie.

Werken bij Universiteit Leiden

Aan de slag gaan bij de Universiteit Leiden betekent werken in een inspirerende omgeving met een academische traditie. Ongeveer 4000 medewerkers dragen bij aan een kansrijker toekomst van ruim 27.000 studenten. Behalve wetenschappelijk personeel en promovendi is ook niet-wetenschappelijk personeel aan de Universiteit Leiden werkzaam. Vooruitstrevend en hoogwaardig onderzoek en onderwijs is immers alleen mogelijk wanneer de organisatie op een professionele wijze bestuurd en ondersteund wordt.

Alle vacatures bij de Universiteit Leiden vindt u ook op www.werkenbij.leidenuniv.nl en op onze LinkedIn pagina.

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Als werkgever biedt de Universiteit Leiden uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Of het nu gaat om een collectieve ziektekostenverzekering en ouderschapsverlof of om kinderopvang en flexibele arbeidstijden. Daarnaast is er bij de Universiteit Leiden speciale aandacht voor het aanstellen van vrouwen in hogere functies en het aantrekken van jonge onderzoekers. Voor meer informatie over arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid kijkt u op www.personeel.leidenuniv.nl.

Login met LinkedIn om je connecties te zien met:

Universiteit Leiden