Academisch dermatoloog

Academisch dermatoloog

Geplaatst Deadline Locatie
3 jan 11 feb Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 11 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je bent een gemotiveerde allround dermatoloog. Je hebt de ambitie om Mohs-chirurg te worden (interne opleiding). Wetenschappelijke ervaring en ambitie op het gebied van huidoncologie is een pre.

Specificaties

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Functie-eisen

- Je bent gediplomeerd en BIG-geregistreerd dermatoloog
- Je bent enthousiast en oefent met plezier je vak uit
- Je bent flexibel en collegiaal
- Je maakt lastige medische termen begrijpelijk en weet patiëntgericht mensen te adviseren over hun klachten

Het UMCG voert een preventief Hepatitis B beleid. Dit kan betekenen dat je voldoende bescherming tegen Hepatitis B moet hebben opgebouwd voordat je kunt worden aangesteld. Indien nodig verzorgt het UMCG de vaccinatie.

Voor bepaalde beroepsgroepen wordt bij aanstelling een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling voor 0,8-1,0 fte.
Voor deze functie is de honoreringsregeling voor universitair medisch specialisten van toepassing afhankelijk van de relevante werkervaring. Daarnaast biedt het UMCG 8% vakantietoeslag, 8,3% eindejaarsuitkering en een persoonlijk budget voor ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (CAO-UMC).

Afdeling

Dermatologie

Wie zijn wij
De afdeling Dermatologie in het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) kenmerkt zich door twee topreferente zorgfuncties: blaarziekten en huidoncologie. Daarnaast heeft het eczemen & allergie als aandachtsveld en onderscheidt het zich als regionaal centrum voor hidradenitis en complexe algemene dermatologie.
We hebben een nieuwe polikliniek, een klinische afdeling met een opnamecapaciteit van zes bedden en een dagbehandelcentrum met drie goed geoutilleerde ingrepenkamers. Er wordt ook regelmatig gebruik gemaakt van het operatiecentrum voor ingrepen onder algehele anesthesie.
Onze afdeling werkt nauw samen met de regio door ontwikkeling van regionale zorgpaden (contact allergisch eczeem en hidradenitis).

De ambitie van de afdeling en van het UMCG is om de huidoncologie op nationaal niveau te ontwikkelen. Ontwikkelmogelijkheden bestaan er in de huidoncologie door de aanwezigheid van een uniek Centrum voor Protonentherapie en het recent opgerichte UMCG Comprehensive Cancer Center. De afdeling beschikt over een eigen laboratorium immuno-dermatologie en het laboratorium van de medische oncologie is tevens beschikbaar.
De multidisciplinaire samenwerking met oncologische specialismen is goed opgebouwd, zoals in de hoofd-hals werkgroep, melanoom werkgroep, non-melanoma skin cancer werkgroep, multidisciplinaire hematolo-oncologie werkgroepen (cutane lymfomen en GVHD) en het vismodegib oncologiespreekuur.
Onze afdeling bestaat uit 8 gemotiveerde dermatologen, die de dermatologie in volle breedte uitoefenen, maar die ook hun eigen expertise hebben, zowel lokaal, regionaal als landelijk. De dermatologen hoeven geen werkzaamheden te verrichten in de periferie. Naast de academische zorg oefenen we alle andere academische taken uit, wij leiden een grote groep arts-assistenten op in samenwerking met Martini Ziekenhuis te Groningen, Medisch Centrum Leeuwarden en Isala Klinieken in Zwolle. Sinds 2017 zijn wij een erkend Mohs-opleidingscentrum.


Groningen is een studentenstad met veel jonge mensen, een bloeiende cultuur en veel horecagelegenheden. Groningen en omgeving verenigt rust en ruimte met de gezelligheid van een prachtige stad.

Specificaties

  • Medisch personeel (anios, aios, specialist); Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gezondheid
  • Universitair
  • 170589

Werkgever

Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Hanzeplein 1, 9713 GZ, Groningen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you