Chemisch Laboratoriummedewerker (0,8 – 1,0 fte)

Chemisch Laboratoriummedewerker (0,8 – 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
5 okt 14 nov Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 nov 2017).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Binnen de faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht is plek voor een Chemisch Laboratoriummedewerker. Ben je geïnteresseerd in deze functie? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Als chemisch laboratoriummedewerker:

  • werk je mee aan de synthese en karakterisering van nieuwe colloïdale deeltjes;
  • maak je (zelfstandig) in de groep al ontwikkelde systemen voor lopend onderzoek;
  • verleen je ondersteuning bij het maken van allerlei oppervlaktestructuren via lithografie.
  • ondersteun je bij het opzetten en uitvoeren van lopend onderzoek en de analyse van data.

Daarnaast voer je overige opdrachten en werkzaamheden uit zoals:

  • werkplekbegeleiding en advisering van promovendi en collega’s;
  • het schoonmaken en onderhouden van apparatuur/werkplek;
  • voorraadbeheer.

Tevens wordt er van je verwacht dat je meedenkt in het verbeteren van werkmethodes en veiligheidsmaatregelen in het laboratorium.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een collega met een grote mate aan zelfstandigheid, die initiatieven durft te nemen en aan de volgende eisen voldoet:

  • je beschikt over een afgeronde hlo of wo-opleiding;
  • je hebt organisatorische vaardigheden;
  • je bent in staat in een gevarieerde werkomgeving te functioneren en multidisciplinair samen te werken;
  • je hebt goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift, zowel in het Nederlands als in het Engels, om met, buitenlandse, collegae te kunnen overleggen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een afwisselende functie in een dynamische omgeving met een aanstellingsvorm van 0,8 - 1,0 fte.

Het betreft een dienstverband voor één jaar met - bij goed functioneren - de intentie voor een verlenging van één jaar of een vast dienstverband. Het salaris bedraagt - afhankelijk van kennis en ervaring - minimaal € 2.588,- en maximaal € 4.084,- (schaal 9/10 cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Verder biedt de Universiteit Utrecht goede pensioenvoorzieningen, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De faculteit Bètawetenschappen van de Universiteit Utrecht omvat zes departementen: Biologie, Farmacie, Informatica, Natuurkunde, Scheikunde en Wiskunde. Zij heeft omstreeks 5.600 studenten en bijna 1.500 medewerkers, en staat internationaal bekend om haar kwaliteit in onderzoek. De wetenschappelijke programma’s van de faculteit weerspiegelen de ontwikkelingen in de maatschappij en de wetenschap van vandaag. Lees het jaarbeeld  2016 van de faculteit Bètawetenschappen.

De groep Soft Condensed Matter maakt deel uit van het departement Natuurkunde van de faculteit Bètawetenschappen aan de Universiteit Utrecht en doet onderzoek op het grensgebied tussen de scheikunde en de natuurkunde op het gebied van deeltjes met afmetingen van een aantal µm (micrometer) tot een aantal nm, ook wel colloïden genoemd. We ontwikkelen en karakteriseren niet alleen nieuwe colloïde modelsystemen, maar ontwikkelen ook nieuwe apparatuur en technieken om deze systemen experimenteel te bestuderen. De nadruk van het onderzoek met en naar geconcentreerde colloïdale dispersies ligt op fundamenteel onderzoek naar verschijnselen zoals kristalliseren en de glasovergang waarvoor deze systemen ideale modellen leveren. Technieken die veel gebruikt worden in de groep zijn: lichtverstrooiing, elektronenmicroscopie, confocale microscopie, externe velden (elektrisch, stroming). We richten ons ook op toepassingen die voornamelijk liggen op het gebied van de fotonica (onder andere fotonische kristallen, displays).

Specificaties

  • Techniek / laboratorium; Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Natuurwetenschappen
  • 32—40 uur per week
  • €2588—€4084 per maand
  • Universitair
  • 932982

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you