Onderzoeker (0,6 - 0,7 fte voor bepaalde tijd 1 mei 2018 - 1 november 2019)

Onderzoeker (0,6 - 0,7 fte voor bepaalde tijd 1 mei 2018 - 1 november 2019)

Geplaatst Deadline Locatie
14 feb 19 feb Tilburg

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 19 feb 2018).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wij zoeken een onderzoeker voor het project: Kei in Karakter in de Kinderopvang: een onderzoek naar de deugdenaanpak in de kinderopvang. Het project wordt gefinancierd door ZonMw: Kwaliteit in de Kinderopvang. Het project wordt uitgevoerd vanuit Tranzo, onderdeel van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University en is ingebed binnen de Academische Werkplaats Jeugd.

Specificaties

Tilburg University

Functie-eisen

Wij zoeken voor deze functie een enthousiaste en gedreven onderzoeker met een afgeronde academische opleiding in de sociale wetenschappen en/of gezondheidswetenschappen. Ervaring en/of affiniteit met onderzoek onder jeugd/kinderen is een pré. U beschikt over zeer goede contactuele eigenschappen, kunt in teamverband werken, bent ondernemend, u houdt van organiseren en heeft doorzettingsvermogen. Kennis van zowel kwalitatieve en kwantitatieve gegevensverzameling en ervaring met de doelgroep en ouders en kinderen is een eis.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 18 maanden.

U wordt aangesteld bij het departement Tranzo van de Tilburg School of Social and Behavioral Sciences van Tilburg University. Het betreft een dienstverband volgens het UFO-profiel (universitair functie ordenen) Onderzoeker 4, met een inschaling van maximaal € 4084,- bruto per maand bij een voltijdse aanstelling. Het betreft een dienstverband van 24-28 uur per week voor 18 maanden bij indiensttreding per 1 mei 2018.

Afdeling

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

Tilburg University is een moderne gespecialiseerde universiteit. Het onderwijs en onderzoek van de Tilburg School of Social and Behavorial Sciences (TSB) zijn georganiseerd rond de thema’s Health, Care & Well-Being, en People, Work, & Organizations. Met een inspirerende werkomgeving daagt de school haar medewerkers uit om hun ambities te verwezenlijken. Betrokkenheid en samenwerking zijn daarbij belangrijke uitgangspunten.

Tilburg School of Social and Behavioral Sciences

 

Tranzo

Tranzo is het wetenschappelijk centrum voor zorg en welzijn binnen Tilburg School of Social and Behavioral Sciences. De missie van Tranzo is het verbinden van wetenschap en praktijk op het gebied van zorg en welzijn. Door in co-creatie met de praktijk te werken aan kennisontwikkeling en -uitwisseling wordt beoogd het evidence-based werken te bevorderen. Hierbij is de interactie tussen drie partijen van wezenlijk belang: onderzoekers, professionals (als zorgverleners en beleidsmedewerkers) en de burger of de patiënt (de vraagzijde).

 

Binnen Tranzo wordt structureel samengewerkt met meer dan 60 partners in zogenaamde academische werkplaatsen. Binnen academische werkplaatsen wordt op basis van gelijkwaardigheid samengewerkt met partijen uit het veld aan een langlopend onderzoeksprogramma en een infrastructuur voor kennisuitwisseling. Bij Tranzo werken 160 (parttime) medewerkers aan onderzoeks- en kennisuitwisselingsactiviteiten, waaronder 90 onderzoeksprojecten en meer dan 10 symposia per jaar.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie
  • Gedrag en maatschappij
  • 24—28 uur per week
  • Universitair
  • 12641

Werkgever

Tilburg University

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Warandelaan 2, 5037 AB, Tilburg

Bekijk op Google Maps

Interesting for you