Arts-promovendus Ehealth

Arts-promovendus Ehealth

Geplaatst Deadline Locatie
12 sep 14 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het leukste aan mijn werk als onderzoeker vind ik dat je jezelf tijdens een promotietraject kan ontwikkelen tot een expert in een subgebied van de reumatologie. Daarbij doorloop je alle stappen van wetenschappelijk onderzoek, waarmee je uiteenlopende vaardigheden ontwikkelt. Binnen Reade sta je dichtbij de patiënten, waardoor het goed zichtbaar is waarvoor je onderzoek doet. Dat maakt het werk extra leuk. Merel l’Ami, promovendus/onderzoeker bij Reade

Als promovendus zet jij je met veel passie en plezier in om door middel van wetenschappelijk onderzoek de vooruitzichten voor de 13.000 mensen die jaarlijks bij Reade komen met een reumatische ziekte, te verbeteren. In deze functie zorg je er mede voor dat patiënten het maximale uit hun leven kunnen halen. Je zult samen met je promotor(s) en copromotor(s) promotieonderzoek verrichten naar het effect van digitale zorg (eHealth) voor patiënten met reumatoïde artritis. Het onderzoek brengt je in contact met patiënten, die je zelf volgt in de klinische praktijk. Je zorgt voor het gehele proces rondom je wetenschappelijk onderzoek, vanaf het beschrijven en het verkrijgen van de benodigde toestemmingen en via de inclusie van patiënten tot en met de analyse en rapportage. Ook draag je bij aan ander onderzoek binnen Reade, met name bij de ontwikkeling van nieuwe behandelingen binnen de reumatologie. Binnen je takenpakket heb je een grote mate van zelfstandigheid.

Waar kom je te werken?

Je komt te werken op de afdeling Wetenschappelijk onderzoek binnen de divisie Reumatologie. Het reumatologieonderzoek bij Reade maakt sinds 2014 met AMC en VUMC deel uit van het samenwerkingsverband Amsterdam Rheumatology and immunology Center (ARC). Wetenschappelijk onderzoek Reumatologie en het ARC hebben als ambitie het uitvoeren, stimuleren, faciliteren en implementeren van resultaten van wetenschappelijk onderzoek dat gericht is op het verbeteren van de revalidatie- en reumatologiebehandeling. Naast (arts-)onderzoekers zijn er verpleegkundigen, paramedici en ondersteunend personeel werkzaam in deze divisie. Ook zijn er uitstekende faciliteiten om dit allemaal mogelijk te maken zoals een onderzoeksbureau met bibliotheek, twee bewegingslaboratoria, de afdeling Radiologie en een eigen poliklinische apotheek.

Bij Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie werken ruim 700 professionals in circa 130 beroepen. Naast de twee hoofdlocaties van Reade in hartje Amsterdam bieden wij zorg, ondersteuning en advies in tal van ziekenhuizen, kinderdagcentra en scholen in Amsterdam en omstreken.

Onze kernwaarden zijn professioneel, met plezier, klantgericht en vernieuwend. Deze waarden zien we terug in hoe we werken. Door goed werk te leveren, scherp in de gaten te houden waar cliënten om vragen en oog te hebben voor vernieuwing, gaan wij samen voor maximaal resultaat.

Specificaties

Reade

Functie-eisen

Wie zoeken wij?

Wij zoeken op korte termijn een (basis)arts met interesse in digitale ontwikkelingen in de zorg en klinisch (epidemiologisch) onderzoek. Je beheerst zowel Nederlands als Engels en bent communicatief en sociaal vaardig. Verder ben je enthousiast, initiatiefrijk en werk je zelfstandig.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

Wij bieden een contract voor een promotietraject, dat wil zeggen een contract voor bepaalde tijd voor maximaal vier jaar dat leidt tot het verkrijgen van de graad van Doctor. We starten met een contract voor de duur van één jaar. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.466,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 60, CAO-Ziekenhuizen). Wij bieden een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden en hechten veel waarde aan de ontwikkeling van onze medewerkers. Wil je weten wat Reade nog meer te bieden heeft? Kijk dan op www.reade.nl/readealswerkgever.

Specificaties

  • Promotieplaatsen; Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Gezondheid
  • max. 36 uur per week, tijdelijk
  • max. €4466 per maand
  • Universitair
  • AT Arts-promovendus Ehealth

Locatie

Overtoom 283, 1054 HW, Amsterdam

Bekijk op Google Maps