(Bio)statisticus (32-40 uur)

(Bio)statisticus (32-40 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
2 nov 30 nov Deventer

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Samen werken aan diergezondheid, in het belang van dier, dierhouder en samenleving. Dat is de missie waar we bij de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) al bijna honderd jaar voor staan Met ruim 400 medewerkers werken we elke dag op een innovatieve manier en met veel passie aan de gezondheid van landbouwhuisdieren en gezelschapsdieren. We doen dit samen met dierhouders, dierenartspraktijken, overheden en het bedrijfsleven. GD is gevestigd in Deventer en is actief op de Nederlandse markt en onderneemt daarnaast steeds vaker internationale activiteiten. GD heeft een omzet van ongeveer 55 miljoen euro.

Vanwege het vertrek van een collega zijn we voor de afdeling Epidemiologie op zoek naar een enthousiaste (Bio)statisticus  (32-40 uur)

De functie
Je bent betrokken bij de opzet van diverse studies en projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de berekening van steekproefgroottes en het bepalen van de analytische methoden. Je houdt je kennis op peil en zorgt dat je op de hoogte bent van nieuwe ontwikkelingen op statistisch gebied. Je verdiept je in (nieuwe) statistische technieken en bepaalt de toepasbaarheid in projecten en producten van GD. Je bent verantwoordelijk voor de juiste statistische analyses voor het valideren en vergelijken van diagnostische methoden onder o.a. ISO, GLP en/of GCP normen. Ook draag je zorg voor de correcte statistische uitwerking van analyses en de statistische interpretatie van de verkregen resultaten. Je ondersteunt de onderzoekers van GD met hun statistische vraagstukken en bent in staat om complexe statistische technieken in begrijpelijke taal uit te leggen. Je draagt jouw statistische kennis uit in interne en externe cursussen van GD.

Specificaties

Gezondheidsdienst voor Dieren (GD)

Functie-eisen

 • Is een echte teamspeler, nieuwsgierig en enthousiast.
 • Heeft een statistische of wiskundige opleiding.
 • Heeft goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands en Engels.
 • Heeft ervaring met SAS en/of STATA of is bereid zich deze programma’s eigen te maken.
 • Heeft kennis van Epidemiologie en/of Bio-informatica.
 • Heeft affiniteit met de agrarische sector.

Arbeidsvoorwaarden

Naast een leuke baan en een marktconform salaris bieden wij je een aantrekkelijk en breed pakket aan arbeidsvoorwaarden. GD heeft een bedrijfseigen CAO en aanvullende regelingen. Het arbeidsvoorwaardenpakket bestaat onder andere uit een vaste eindejaarsuitkering, 25 vakantiedagen en 11 adv-dagen, flexibele werktijden, mogelijkheid uitruilen van arbeidsvoorwaarden, bijdrage premie zorgverzekering en een prima pensioenregeling. De aanstelling is in eerste instantie voor één jaar, met mogelijkheid tot verlenging.

Contractduur: 1 jaar.

Werkgever

GD beschikt over één van de grootste veterinaire laboratoriums ter wereld, waar jaarlijks ruim 4 miljoen lab-bepalingen worden verricht. Wij voeren diergezondheidsmonitoring en praktijkgericht onderzoek uit en ontwikkelen programma’s voor dierziektepreventie en -bestrijding. Daarbij werken we veel samen met diverse partijen in de markt. Samenwerken is voor ons vanzelfsprekend. GD is een bedrijf met een gezonde ambitie. Bij ons krijg je ruimte om initiatief te nemen. Wij vinden het belangrijk dat je staat voor je eigen resultaat én voor het totaal. 

Specificaties

 • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Techniek / laboratorium
 • Natuurwetenschappen
 • 32—40 uur per week, bepaald
 • Universitair
 • SP (Bio)statisticus

Werkgever

Gezondheidsdienst voor Dieren (GD)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Arnsbergstraat 7, 7418 EZ, Deventer

Bekijk op Google Maps