Clinical Scientist Adaptieve Radiotherapie (36 uur)

Clinical Scientist Adaptieve Radiotherapie (36 uur)

Geplaatst Deadline Locatie
18 feb 16 apr Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL) zoekt voor de afdeling Radiotherapie een Clinical Scientist Adaptieve Radiotherapie.

Het Antoni van Leeuwenhoek neemt een vooraanstaande plaats in bij de ontwikkeling en research op het gebied van beeldverwerking, beeldregistratie en beeld gestuurde radiotherapie. Deze ontwikkelingen maken het mogelijk de bestraling tijdens de behandeling aan te passen en te optimaliseren, waardoor een veel nauwkeurigere behandeling met minder bijwerkingen mogelijk wordt. Om dit in de praktijk toe te passen is een multidisciplinair team opgericht dat zich specifiek richt op de verdere ontwikkeling en klinische implementatie van beeldvormende technieken en de verwerking van medische beelden.

Als Clinical Scientist ben jij onze enthousiaste collega die de implementatie van technieken voor (automatische) intekening van CT, MRI en PET beelden ontwerpt, ontwikkelt en begeleidt.

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking! 

 • Je beschikt over een afgeronde academische opleiding (Master of Sciences) in de natuurkunde, wiskunde, informatica of een soortgelijke studierichting en bent bij voorkeur gepromoveerd.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring in het werken met (medisch) beeldvormende technieken
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels.
 • Je hebt programmeerervaring, bij voorkeur in C++ of Delphi.
 • Je bent sociaal vaardig, zelfstandig en flexibel.
 • Je bent in staat om complexe, soms abstracte oplossingen vanuit de research te vertalen naar een praktische klinische toepassing.

Arbeidsvoorwaarden

Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. Het betreft een aanstelling voor de periode van 4 jaar en de basis voor de arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Jouw salaris zal, afhankelijk van ervaring maximaal € 3917,- bruto per maand bedragen op basis van een 36-urige werkweek, overeenkomstig FWG 55. Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden.

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL-NKI) werkt elke dag aan de beste zorg voor mensen met kanker. Multidisciplinaire teams van chirurgen, oncologen, radiotherapeuten en verpleegkundigen zoeken continu naar de beste behandelplannen voor elke individuele patiënt. Eerlijke voorlichting over verschillende behandelvormen, de slagingskansen en gevolgen ervan, zijn hierbij een belangrijk uitgangspunt. Wij vinden het belangrijk om samen met onze patiënten een keuze te maken voor een behandeling, of een combinatie van behandelingen in ons ziekenhuis. Daarom bespreken wij per situatie welke behandelopties en zorg we kunnen bieden en wat daarvan de voor- en nadelen zijn. Wij begrijpen dat elke patiënt de keuze voor een behandeling baseert op verschillende factoren, zoals de risico's en bijwerkingen van een behandeling, zijn persoonlijke leefstijl, werk en wensen.

Specificaties

 • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Technische / laboratoriumfuncties
 • Natuurwetenschappen; Gezondheid
 • max. 36 uur per week, tijdelijk
 • max. €3917 per maand
 • Universitair
 • AT Clinical Scientist

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps