Ondernemende en Ambitieuze Opleidingsadviseur (0,6 fte)

Ondernemende en Ambitieuze Opleidingsadviseur (0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 apr 15 mei Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 15 mei 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij bijdragen aan inspirerend theologisch postacademisch onderwijs? Heb je zin om proactief bij te dragen aan het ontwikkelen, vernieuwen en in de markt zetten van ons theologisch aanbod? Dan ben je misschien de persoon die we zoeken bij het Centrum voor Beroepsvorming en Spiritualiteit (CBS) van de Protestantse Theologische Universiteit (PThU). Wij zoeken per 1 augustus 2019 een ondernemende en ambitieuze opleidingsadviseur (0,6 fte)

Als opleidingsadviseur werk je vanuit onze locatie in Amsterdam met professionals binnen en buiten de universiteit.

Specificaties

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Functie-eisen

Je werft actief deelnemers en onderhoudt contact met (potentiële) klanten. Je coördineert inhoud, kwaliteit en de financiële onderbouwing van het postacademisch onderwijs. Je evalueert de kwaliteit en onderzoekt hoe we het aanbod kunnen vernieuwen en verbeteren. Hierbij speel je actief in op vragen uit en ontwikkelingen in kerk en samenleving. Je bent een ‘makelaar’ tussen PThU, kerk en maatschappij. Samen met wetenschappers van de PThU werk je aan de inhoud, ontwikkeling en promotie van het aanbod. Met jou gaat het CBS een nieuwe fase in. Je organiseert, experimenteert en neemt het Centrum mee op nieuwe wegen.

Hiervoor heb je nodig:

  • een afgeronde academische (theologische) opleiding, bij voorkeur een PhD
  • enkele jaren ervaring met projectmatig en commercieel werken, bij voorkeur in een onderwijsomgeving
  • actieve vertrouwdheid met de (protestantse) kerk en bekendheid met actuele kerkelijke, maatschappelijke en theologische ontwikkelingen
  • uitstekende communicatieve en netwerkvaardigheden
  • initiatief, resultaatgerichtheid, omgevingsgerichtheid en vindingrijkheid
  • overtuigingskracht en de wil om goed samen te werken met andere professionals

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Bij het CBS werk je in de universitaire omgeving van de PThU. Dat betekent: een omgeving waarin fascinatie voor wat geloof met mensen doet de boventoon voert. Vanuit die fascinatie bieden wij postacademisch onderwijs voor theologische professionals, maatschappelijke en kerkelijke organisaties en andere geïnteresseerden. Wij leiden predikanten op voor de PKN, leiden op tot algemeen theoloog en voeren relevant onderzoek uit naar ontwikkelingen in geloof, kerk en wereldchristendom. De PThU voert een actief beleid van deskundigheidsbevordering.

Wij bieden je als opleidingsadviseur het volgende:

  • Je krijgt een dienstverband voor de periode van één jaar (universitair functieprofiel Medewerker Onderwijsontwikkeling) in een omvang van 0,6 fte. Bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Het salaris is maximaal € 5.656 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (cao Nederlandse Universiteiten).
  • De reiskosten woon-werkverkeer worden voor 70% vergoed (openbaar vervoer, 2e klas). Dienstreizen worden voor 100% vergoed (openbaar vervoer, 1e klas).

Werkgever

De Protestantse Theologische Universiteit (PThU) is een levensbeschouwelijke universiteit voor theologie, gevestigd in Amsterdam en Groningen.

Studeren aan de PThU betekent dat je de theologie van binnen en van buiten leert kennen. Je onderzoekt de Bijbelse bronnen, bestudeert de tradities van het christelijk geloof en kijkt hoe mensen hun geloof leven en beleven.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Onderwijs; Beleid- en staf
  • Gedrag en maatschappij
  • max. 24 uur per week
  • max. €5656 per maand
  • Universitair
  • SP Opleidingsadviseur

Werkgever

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you