Traineeship

Traineeship

Geplaatst Deadline Locatie
30 apr 19 mei Zwolle

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Wil jij iets betekenen voor de maatschappij én jezelf verder ontwikkelen? Ben je nieuwsgierig naar werken bij de overheid en hoe het verder moet met de opgaven waarvoor de samenleving staat? Wil jij je bezig houden met complexe vraagstukken en inspirerende projecten? Wil je jouw kennis, talenten en vaardigheden breed inzetten en uitbouwen? Wil je jouw (overheids)netwerk snel vergroten en in samenwerking resultaat boeken? En ben je op zoek naar een uitdagende eerste of tweede carrièrestap na je afstuderen?

Dan is het traineeprogramma van de provincie Overijssel echt iets voor jou!  Hieronder lees je informatie over het traineeprogramma en over de verschillende stappen in onze selectieprocedure. Je kunt solliciteren tot en met 19 mei.

Traineeship

Wat ga je doen als Trainee?

Per 1 september 2019 start het volgende traineeprogramma van de provincie Overijssel. We zoeken tien enthousiaste en leergierige trainees. Het programma duurt 2 jaar. Je werkt 2x8 maanden op 2 verschillende plekken in de organisatie én 1x8 maanden daarbuiten. Bijvoorbeeld bij het IPO, Rijkswaterstaat of een woningbouwvereniging. Deze plekken liggen nog niet vast, je hebt zelf veel invloed op je daadwerkelijke opdrachten. Je krijgt een op maat gemaakt trainingsprogramma (je bouwt hier zelf aan mee!), met trainingen op het gebied van professional skills en persoonlijke ontwikkeling. Je kijkt ook rond bij andere organisaties en gaat op excursie naar Den Haag en Brussel. En je werkt met je mede-trainees aan twee overkoepelende opdrachten. Bijvoorbeeld het vergroten van de verkiezingsopkomst of het stimuleren van initiatieven van inwoners van de provincie. We zoeken trainees voor 36 uur per week.

Specificaties

Provincie Overijssel

Functie-eisen

Wat breng jij mee?

Ben jij ondernemend en niet bang om initiatief te nemen? Enthousiast om te leren? Maar ook nuchter en bereid om je handen uit de mouwen te steken?

Heb jij of ben jij:

 • Maximaal twee jaar geleden afgestudeerd.
 • Een WO-master diploma of een Hbo-bachelor diploma.
 • Per 1 september fulltime beschikbaar.
 • Voor van alles inzetbaar met oog voor inhoud, relatie en proces.
 • Nieuwsgierig naar de overheid en maatschappelijke vraagstukken.
 • Een open en analytische blik met interesse voor processen in organisaties.
 • Iemand die leert van ervaringen en streeft naar verbetering, zowel voor jezelf als voor de organisatie.
 • Zelfredzaam en gericht op samenwerking.

Laat ons dan weten wie jij bent! We zoeken tien enthousiaste trainees. Alle studieachtergronden zijn welkom.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een uitdagende werkpraktijk, intensieve begeleiding en een bruto maandsalaris van 2.655 euro (salarisschaal 9) bij een 36-urige werkweek. Daarnaast beschikt de provincie Overijssel over prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het Individuele Keuze Budget van ca. 21% van het jaarsalaris. Daarbinnen kies je zelf bijvoorbeeld of je gaat voor meer geld of voor meer vrije tijd.

Specificaties

 • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
 • Natuurwetenschappen; Techniek; Economie
 • max. 36 uur per week, bepaald
 • max. €2655 per maand
 • Universitair
 • AT Traineeship

Werkgever

Provincie Overijssel

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Luttenbergstraat 2, 8012 EE, Zwolle

Bekijk op Google Maps