Projectmanager (0,8 - 1,0 fte)

Projectmanager (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 jun 30 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de Universitaire Bestuursdienst van de Universiteit Utrecht is plek voor een projectmanager. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Zoek jij een functie waarin je projecten op het snijvlak van financiën en IT naar een volgend niveau kunt brengen en je daarnaast veel mogelijkheden krijgt voor persoonlijke ontwikkeling? Lees dan verder!

Op de afdeling Processen en Systemen, onderdeel van de directie Financiën, Control & Administratie (FCA) van de UU, werken twee projectmanagers en een procesconsultant samen met de  informatiemanager aan het creëren en realiseren van robuuste en efficiëntie verhogende veranderingen om de financiële processen optimaal digitaal te ondersteunen en te verbeteren. Als projectmanager ben je verantwoordelijk voor alle fasen binnen complexe en multidisciplinaire projecten op het gebied van IT en Financiën. Voorbeelden van mogelijke projecten zijn: robotisering bij het Administratie Service Center, kennisbank Financiën Control en Administratie en het verbeteren van de UU brede btw registratie.

Dit betekent onder andere dat:
 • je projectleider bent voor diverse projecten en in deze rol workshops organiseert, begeleidt en faciliteert;
 • je inhoudelijk betrokken bent bij de voorbereiding en realisatie van verbeterprogramma’s;
 • je binnen deze context verantwoordelijk bent voor het aansturen van interne en externe leveranciers en consultants.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Je bent een professional die door zijn aanpak en expertise zorgt dat de projecten succesvol worden geïmplementeerd. Daarom breng je dit met je mee:
 • relevante opleiding op hbo/wo-niveau met economische en bestuurlijke elementen;
 • aanvullende opleidingen op IT gebied en projectmanagement (Prince 2, Lean);
 • ten minste twee jaar relevante werkervaring als projectleider van financiële/IT projecten;
 • kennis van SAP is een pré.
Daarnaast beschik je over de volgende competenties en vaardigheden:
 • je bent een innovatieve projectleider die resultaatgericht is;
 • je bent nieuwsgierig, analytisch en proactief;
 • je kunt goed enthousiasmeren en presenteren;
 • je hebt gevoel voor verschillende belangen in de organisatie en kan hier een verbindende rol in spelen;
 • je gaat op creatieve wijze om met weerstand en denkt in oplossingen.

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een aanstelling van 0,8 - 1,0 fte voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid op een vast dienstverband, afhankelijk van de organisatorische ontwikkelingen. Het salaris bedraagt minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.978,- (schaal 10-11 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand, bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

De Universitaire Bestuursdienst werkt aan de geïntegreerde ondersteuning van het bestuur van de Universiteit Utrecht. Acht directies ondersteunen het College van Bestuur bij het opstellen en uitvoeren van de jaarlijkse bestuursagenda en het vierjaarlijkse strategisch plan en bij het verlenen van diensten.

De directie Financiën, Control & Administratie (FCA) ondersteunt het College van Bestuur en de faculteiten bij het in stand houden van een gezonde financiële basis, gericht op maximale ruimte voor het faciliteren van innovatie in onderwijs en onderzoek. Deze directie is verantwoordelijk voor de procesgang van de planning- en control cyclus, een efficiënte administratieve bedrijfsvoering en een uniforme werkwijze op het gebied van de administratieve organisatie. Het resultaat is betrouwbare financiële managementinformatie en een garantie op naleving van wet- en regelgeving. De directie FCA wordt gevormd door de afdeling Financieel Beleid & Control, het Administratief Servicecentrum en de afdeling Processen en Systemen.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • 32—40 uur per week
 • €2709—€4978 per maand
 • HBO
 • 1048906

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps