Senior subsidieadviseur Research Support Office (0,8 - 1,0 fte)

Senior subsidieadviseur Research Support Office (0,8 - 1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 jun 30 jun Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Geesteswetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar een senior subsidieadviseur. Interesse? Lees hier verder en solliciteer.

Functieomschrijving

Het Research Support Office (RSO) van de faculteit Geesteswetenschappen is op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega op het terrein van subsidieaanvragen over de gehele breedte van het geesteswetenschappelijke onderzoek van de Universiteit Utrecht. Als senior subsidieadviseur zet je je expertise in om integrale projectondersteuning (pre-award) te bieden aan wetenschappers.

Het takenpakket bevat o.a. de volgende onderdelen:

 • informatie verstrekken over subsidiemogelijkheden en -voorwaarden aan wetenschappers;
 • adviseren en ondersteunen (gevraagd en ongevraagd) over niet-wetenschappelijk en wetenschappelijk deel van projectvoorstellen;
 • ondersteunen tijdens het schrijfproces van subsidievoorstellen voor persoonsgebonden beurzen alsmede consortiumprojecten (NL en EU) met UU als partner of penvoerder
 • adviseren en ondersteunen bij begrotingen
 • verlenen van eerstelijns juridische ondersteuning, bijvoorbeeld bij het voeren van contractbesprekingen;
 • bijdragen aan informatiebijeenkomsten en schrijftrainingen etc. voor aanvragers
 • signaleren van mogelijkheden en verbinden van wetenschappers aan facultaire en universitaire valorisatieprogramma’s.
Je hebt je eigen takenpakket als contactpersoon voor departementen, maar werkt samen in een hecht team van collega’s. Bij het RSO werken 5 medewerkers, waaronder het hoofd van de facultaire keten Onderzoekondersteuning.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Als senior subsidieadviseur voldoe je aan het volgende profiel:

 • afgeronde academische opleiding (afgeronde promotie is een pré);
 • aantoonbaar minimaal drie jaar ervaring met onderzoeksondersteuning in een universitaire of hoger onderwijsinstelling;
 • aantoonbare (financiële) kennis over contractvoorwaarden voor subsidieaanvragen, bijvoorbeeld NWO en EU;
 • oog voor organisatorische verhoudingen en belangenverschillen en beschikken over organisatiesensitiviteit;
 • uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels;
 • aantoonbare ervaring met deadlines, stressbestendig, resultaatgericht, zelfstandig, initiatiefrijk en servicegericht.

Arbeidsvoorwaarden

We bieden een dienstverband voor 0,8 - 1,0 fte in een stimulerende werkomgeving, voor een periode van een jaar met een proeftijd van twee maanden. Bij goed functioneren is de intentie een aanstelling voor onbepaalde tijd te bieden. Wanneer je al een vaste aanstelling binnen de Universiteit Utrecht hebt, dan blijft dat zo. Je wordt op basis van opleiding en ervaring ingeschaald tussen € 3.637,- en maximaal € 4.978,- (schaal 11 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (o.a. goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk voor meer informatie: werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema’s. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.

Aan de faculteit Geesteswetenschappen zijn ongeveer 900 medewerkers en 6.000 studenten verbonden. De faculteit omvat vier kennisdomeinen: filosofie en religiewetenschap, geschiedenis en kunstgeschiedenis, media- en cultuurwetenschappen en talen, literatuur en communicatie. Met het onderwijs en onderzoek op deze gebieden wil de faculteit bijdragen aan een beter begrip van Nederland en Europa in een sterk veranderende maatschappelijke en culturele context. De enthousiaste en betrokken collega’s en de uitstekende voorzieningen in de historische binnenstad van Utrecht, waar de faculteit is gehuisvest, zorgen voor een inspirerend werkklimaat.

Specificaties

 • Beleid- en staf; Financiën
 • Taal en cultuur
 • 32—40 uur per week
 • €3637—€4978 per maand
 • Universitair
 • 1048944

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps