2 Docenten Sociale, Gezondheids- & Organisatiepsychologie (0,9 fte)

2 Docenten Sociale, Gezondheids- & Organisatiepsychologie (0,9 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
17 jun 3 jul Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

De faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht is op zoek naar 2 docenten sociale, gezondsheids- en organisatiepsychologie. Interesse? Lees hier verder en solliciteer.

Functieomschrijving

Bij de Universiteit Utrecht speelt onderwijs een belangrijke rol. Goed onderwijs wordt gegeven door hoog gekwalificeerde docenten, die in staat worden gesteld hun onderwijs te ontwikkelen en innoveren. Bij de afdeling Sociale, Gezondheids- en Organisatiepsychologie van de Faculteit Sociale Wetenschappen is plaats voor twee breed inzetbare (bijna) gepromoveerde docenten voor een periode van vier jaar. Binnen deze aanstelling wordt 10% van de tijd gereserveerd voor ontwikkeling/opleiding, waaronder het behalen van het BKO-certificaat.

De functie is voor 100% gevuld met onderwijsactiviteiten. De kerntaak zal zijn om bij te dragen aan het onderwijs in zowel de Nederlandstalige bacheloropleiding Psychologie als het Engelstalige masterprogramma Social Health and Organizational Psychology.

Het onderwijs dat de docent geeft zal bestaan uit het geven van werkgroepen bij verschillende vakken die vanuit de afdeling Sociale, Gezondheids- en Organisatiepsychologie verzorgd worden. Tevens zal een deel van de tijd besteed worden aan het begeleiden van bachelor- en masterstudenten bij het schrijven van hun thesis (Nederlands- en Engelstalig). Inzet bij onderwijsontwikkeling en -coördinatie en in andere vakken van de opleiding Psychologie behoort tot de mogelijkheden. Affiniteit met onderzoek is wenselijk.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

We zijn op zoek naar iemand die:

 • (Bijna) gepromoveerd is binnen de Sociale Psychologie, Gezondheidspsychologie of Arbeids- en Organisatiepsychologie;
 • ervaring en affiniteit heeft met lesgeven en begeleiden van bachelor- en masterstudenten;
 • de Engelse taal beheerst op C1 niveau (als dit niet aantoonbaar is dan vormt een assessment een onderdeel van de sollicitatieprocedure);
 • gemotiveerd is om zich nieuwe kennis eigen te maken;
 • flexibel en efficiënt is en in staat is om binnen een team te werken;
 • beschikt over goede sociale en organisatorische vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling voor een periode van vier jaar. De omvang van de aanstelling is 0,9 fte vanaf medio augustus 2019. Binnen deze aanstelling is ruimte voor 10% ontwikkelingstijd, bedoeld voor het behalen van de Basiskwalificatie Onderwijs (BKO) en andere activiteiten die het perspectief vergroten op een vervolg van de loopbaan.

Wij bieden een salaris van minimaal € 2.709,- en maximaal € 4.978,- bruto per maand, bij een volledige aanstelling van 38 uur per week (conform schaal 10/11 van de cao Nederlandse Universiteiten). Daarnaast mag je rekenen op aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering, gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof en flexibele arbeidsvoorwaarden. Kijk voor meer informatie op onze website: Werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability.


De faculteit Sociale Wetenschappen staat voor toonaangevend onderwijs en onderzoek in de gedrags- en maatschappijwetenschappen. De focus ligt op de disciplines algemene sociale wetenschappen, culturele antropologie, onderwijswetenschappen, pedagogiek, psychologie en sociologie. Onderzoek en onderwijs zijn gebundeld in vijf zwaartepunten: Behaviour in Social Contexts, Child and Adolescent Studies, Cognitive and Clinical Psychology, Educational and Learning Sciences, en Methodology and Statistics for the Behavioural and Social Sciences. 

De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor ruim 5.600 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en masterprogramma's. De faculteit telt ongeveer 850 medewerkers, die ieder op eigen wijze bijdragen aan de opleiding en vorming van jong talent en aan het onderzoeken en helpen oplossen van wetenschappelijke en maatschappelijke vraagstukken.

Specificaties

 • Onderwijs
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 32 uur per week
 • €2709—€4978 per maand
 • Gepromoveerd
 • 1049177

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps