Junior onderzoeker ‘Ontwikkeling van een patiënt gerapporteerde bijwerkingen vragenlijst bij prostaatkanker patiënten’

Junior onderzoeker ‘Ontwikkeling van een patiënt gerapporteerde bijwerkingen vragenlijst bij prostaatkanker patiënten’

Geplaatst Deadline Locatie
26 jun 12 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je bent als junior onderzoeker werkzaam voor het cluster Radiotherapie van het Antoni van Leeuwenhoek. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van het project ‘Ontwikkeling van een patiënt gerapporteerde bijwerkingen vragenlijst bij prostaatkanker patiënten’.

Het optreden van bijwerkingen wordt momenteel door de arts gecontroleerd. Een van de nadelen hiervan is dat deze gescoorde bijwerkingen subjectief zijn en kunnen afwijken van de door de patiënt ervaren ernst van bijwerkingen. In de afgelopen jaren is duidelijk geworden dat voor de optimalisatie van zorg, rapportage door patiënten zelf, zogenoemde Patiënt Reported Outcomes (PRO) zeer belangrijk is. In de Verenigde Staten is een vragenlijst ontwikkeld waarmee patiënten zelf het optreden van bijwerkingen kunnen scoren. Het doel van dit onderzoek is om uit deze vragenlijst een kleinere subset samen te stellen die geschikt is voor prostaatkanker patiënten.
 
Jouw belangrijkste taken zijn:

Je draagt actief bij aan de organisatorische opzet van het onderzoek. Je voert in samenwerking met de andere betrokkenen het onderzoek uit door middel van gegevensverzameling, dataopslag, kwantitatieve en kwalitatieve data-analyse. Een groot deel van je werkzaamheden zal bestaan uit literatuurstudie en interviews met patiënten en zorgverleners, tevens zal er een samenwerking met Denemarken opgezet worden. De uitkomsten van dit onderzoek presenteer je op wetenschappelijke congressen, expert-bijeenkomsten en verwerk je in de vorm van een wetenschappelijke artikel.

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

Enthousiaste en analytische junior onderzoeker met een praktische insteek

  • Je bent een echte verbinder die actief contacten onderhoudt en goede organisatorische capaciteiten bezit.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevantie wetenschappelijke opleiding (geneeskunde, psychologie, gezondheidswetenschappen).
  • Verder ben je communicatief, zelfstandig, kritisch en je beschikt over een sterk analytisch vermogen.
  • Ervaring met de uitvoering van wetenschappelijk onderzoek,(patient) interviews, alsmede met het schrijven van wetenschappelijke publicaties zijn een pré.

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking.

Arbeidsvoorwaarden

Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van ons team ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen. Het betreft een aanstelling van 32-uur in de week, in eerste instantie, voor de duur van 1 jaar. Verlenging is afhankelijk van aanvullende financiering.

Jouw salaris zal, afhankelijk van jouw ervaring maximaal  €3.490,- bruto per maand bedragen. Dit is gebaseerd op FWG 50.

Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,08 per km, welke middels onze Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden-regeling aan het eind van het jaar aangevuld kan worden tot € 0,19 per km. Als werknemer van het Antoni van Leeuwenhoek kan je bij ons gratis parkeren. Uiteraard stimuleren wij onze medewerkers om de auto te laten staan, daarom bieden wij een interessante fietsregeling en/of korting op het openbaar vervoer. Als werkgever dragen wij 50% bij aan jouw pensioen bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en bieden wij een collectiviteitskorting aan voor de zorgverzekeraars IZZ en Zilveren Kruis.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 32 uur per week
  • max. €3490 per maand
  • Universitair
  • AT 36762

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps