Onderzoeksassistent

Onderzoeksassistent

Geplaatst Deadline Locatie
26 jun 12 jul Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je bent als onderzoeksassistent werkzaam voor de SYMPRO-trial, die in samenwerking met het Amsterdam UMC en IKNL wordt uitgevoerd. In deze functie ondersteun je de bij de opzet en uitvoering van de SYMPRO-trial in 10 ziekenhuizen in Nederland.

Het optreden van bijwerkingen wordt momenteel door de arts gecontroleerd. Een van de nadelen hiervan is dat deze gescoorde bijwerkingen subjectief zijn en kunnen afwijken van de door de patiënt ervaren ernst van bijwerkingen. In de afgelopen jaren is duidelijk geworden dat voor de optimalisatie van zorg, rapportage door patiënten zelf, zogenoemde Patiënt Reported Outcomes (PRO) zeer belangrijk is. In de Verenigde Staten is een vragenlijst ontwikkelt waarbij patiënten zelf het optreden van bijwerkingen kunnen scoren. Het doel van de SYMPRO-trial is de effectiviteit van online patiënt gerapporteerd monitoren van bijwerkingen tijdens en na de behandeling voor longkanker in kaart te brengen.

Jouw belangrijkste taken zijn:

Wij zoeken een onderzoeksassistent met een relevante afgeronde opleiding op bachelor/master niveau (gezondheidswetenschappen, psychologie, geneeskunde). Je draagt actief bij aan de organisatorische opzet van het onderzoek. In samenwerking met de promovendi draag je zorg voor effectieve implementatie van de studie in verschillende ziekenhuizen. Je onderhoudt intensief contact met lokale uitvoerders van het onderzoek en geeft trainingen. Daarnaast verzorg je de administratie en logistieke aspecten rondom het onderzoek. Gezien het multicenter karakter van de studie reis je vaak naar de deelnemende centra in het land.

Specificaties

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Functie-eisen

Enthousiaste en actieve onderzoeksassistent met een praktische insteek.

  • Je bent een echte verbinder die actief contacten onderhoudt en goede organisatorische capaciteiten bezit.
  • Je bent in het bezit van een afgeronde relevante wetenschappelijke opleiding (geneeskunde, psychologie, gezondheidswetenschappen).
  • Verder ben je communicatief, zelfstandig en kritisch. 

Spreekt de uitdaging je aan en herken je jezelf in onderstaande voorwaarden, dan nodigen we jou graag uit voor een kennismaking. 

Arbeidsvoorwaarden

Met de innovatie en groei die we de komende jaren als organisatie gaan doormaken, staan ook jouw ontwikkeling en groei centraal. Vanzelfsprekend staan wij open voor initiatieven die jouw ontwikkeling en die van onze afdeling ondersteunen. De basis voor jouw arbeidsvoorwaarden is conform de CAO ziekenhuizen.

De vacature is voor bepaalde tijd, voor 24 uur per week voor de duur van 1 jaar.

Jouw salaris zal, afhankelijk van jouw ervaring maximaal  €3.072,- bruto per maand bedragen. Dit is gebaseerd op FWG 45.

Daarnaast maakt een vaste eindejaarsuitkering onderdeel uit van de secundaire voorwaarden. Je ontvangt een reiskostenvergoeding van € 0,08 per km, welke middels onze Meer Keuze Arbeidsvoorwaarden-regeling aan het eind van het jaar aangevuld kan worden tot € 0,19 per km. Als werknemer van het Antoni van Leeuwenhoek kan je bij ons gratis parkeren. Uiteraard stimuleren wij onze medewerkers om de auto te laten staan, daarom bieden wij een interessante fietsregeling en/of korting op het openbaar vervoer. Als werkgever dragen wij 50% bij aan jouw pensioen bij het Pensioenfonds Zorg & Welzijn en bieden wij een collectiviteitskorting aan voor de zorgverzekeraars IZZ en Zilveren Kruis.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie
  • Gezondheid; Gedrag en maatschappij
  • max. 24 uur per week
  • max. €3072 per maand
  • Universitair
  • AT 36765

Werkgever

Het Antoni van Leeuwenhoek (AVL)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Plesmanlaan 121, 1066 CX, Amsterdam

Bekijk op Google Maps