Directeur Bedrijfsvoering

Directeur Bedrijfsvoering

Geplaatst Deadline Locatie
11 jul 15 aug Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je analytisch sterk en goed en heb je ervaring op het terrein van bedrijfsvoering? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Functieomschrijving

Als directeur Bedrijfsvoering zorg je -binnen de KNAW brede kaders-, voor de strategische ontwikkeling en effectieve en efficiënte bedrijfsvoering van het NIN. Je bent binnen de directie van het NIN verantwoordelijk voor de ondersteuning en faciliteiten ten behoeve van het onderzoek. Je staat garant voor een optimale inzet en beheer van financiële, personele en materiële middelen.

Op het gebied van HRM en Financiën zorg je voor aansluiting op de concernsystemen en administratie processen van de KNAW. Het komend jaar zal de focus onder meer liggen op huisvesting. Je geeft op coachende wijze leiding aan de verschillende ondersteunende afdelingen. Je zorgt dat de managementinformatie(systemen) die het instituut gebruikt op orde is en dat het management van de benodigde informatie wordt voorzien. Je bent verantwoordelijk voor het afsluiten van contracten met derden en bewaking van wet- en regelgeving. Voorts draag je als lid van het KNAW brede bedrijfsvoeringsoverleg (BVO) bij aan het ontwikkelen en implementeren van de bedrijfsvoering binnen de KNAW.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

  • Heldere visie op de rol en positie van bedrijfsvoering in een wetenschappelijke omgeving
  • Academisch werk- en denkniveau; bij voorkeur met een bèta-achtergrond
  • Aantoonbare, meerjarige ervaring als leidinggevende op het terrein van (verschillende domeinen van) bedrijfsvoering
  • Affiniteit met het financiële en personele domein binnen de bedrijfsvoering is een pré
  • Ervaring met het werken in een project gestuurde omgeving met externe subsidiegevers
  • Ervaring met werken in een complexe bestuurlijke omgeving
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als het Engels (mondeling en schriftelijk)

Arbeidsvoorwaarden

Afhankelijk van opleiding en relevante werkervaring ligt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband tussen € 5.039 en € 6.738 (salarisschaal 13/14 CAO Nederlandse Universiteiten), exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. 

Naast de reguliere reiskosten ontvang je een fiscale woon-en werkverkeer regeling, pensioenvoorziening (70% betaald door de werkgever), flexibele werktijden, 30 dagen verlof en gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Uitgebreide mogelijkheden tot opleiding en een zelfstandige functie waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het betreft een dienstverband voor bij voorkeur 38 uur per week van één jaar. Bij goed functioneren behoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.

Werkgever

Het Nederlands Herseninstituut (NIN – Netherlands Institute for Neuroscience) is een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). Er wordt fundamenteel wetenschappelijk onderzoek verricht naar de werking van de hersenen. Het accent ligt daarbij op de rol van netwerken in cognitieve functies van de hersenen, zoals bewustzijn, perceptie, beweging, leren en sociaal gedrag. Het onderzoek wordt uitgevoerd in 16 werkgroepen en de administratieve en technische ondersteuning vindt zoveel mogelijk binnen de diensten van het Herseninstituut plaats. De directie van het NIN bestaat uit de algemeen directeur, een wetenschappelijk directeur en een directeur bedrijfsvoering, waarbij de eerste twee directeuren het wetenschappelijk onderzoek aansturen. Alle instituuts-en onderzoeksondersteunende diensten, De Nederlandse Hersenbank en Spinoza Centre for Neuroimaging ressorteren onder de directeur bedrijfsvoering. Op het NIN werken 195 mensen waarvan ca. 80 bij de onderdelen die worden aangestuurd door de directeur bedrijfsvoering.

Specificaties

  • Marketing en communicatie; Financiën
  • 30.4—38 uur per week
  • AT2019-030

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Meibergdreef 47, 1105 BA, Amsterdam

Bekijk op Google Maps