Opleidingsadviseur TOP (0,8 fte)

Opleidingsadviseur TOP (0,8 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
13 aug 22 aug Rotterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

TOP – Het Training- en Ontwikkelingsplatform van de Erasmus Universiteit Rotterdam is een zeer goed gewaardeerd platform binnen de universiteit waar alle medewerkers terecht kunnen qua ontwikkeling. Via TOP kunnen onze medewerkers diverse opleidingen, cursussen, workshops, events of advies krijgen op het gebied van ontwikkeling en training. TOP vormt het platform, ontwikkelt waar nodig materiaal en leerlijnen en zorgt dat geschikte trainers en ontwikkelaars voor Erasmus ingeschakeld worden. Voorbeelden van programma’s zijn o.a. Academisch Leiderschap, Leidinggeven aan professionals etc. Het hele aanbod vind je hier: www.eur.nl/topOpent extern.

Momenteel zijn wij op zoek naar versterking voor het huidige team van opleidingsprofessionals. We hebben grote ambities en om die waar te kunnen maken, is het nodig om jou toe te voegen aan het team. Je bent verantwoordelijk voor opleidingsplannen en:

 • Draagt bij aan (door) ontwikkeling en uitvoering van beleid TOP
 • Draagt bij aan leercultuur EUR
 • Bewaakt de kwaliteit van opleidingen
 • Ontwikkelt leerlijnen op diverse niveaus in samenwerking met HR en Opleidingsadviseur
 • Zorgt voor het (laten) inrichten van online leermanagementsysteem
 • Adviseert en informeert faculteiten en organisatieonderdelen over opleidingsmogelijkheden ten einde bij te dragen aan de doelstellingen van de faculteiten en organisatiedelen
 • Signaleert EUR brede opleidingsbehoefte en belegt deze behoeften samen met TOP collega’s in de Summer/Winterschool
 • Werkt nauw samen met de collega’s van HR Policy en Advice

Daarnaast werk je met systemen en:

 • ben je keyuser voor ICT tools (Canvas, Panopto, online academie, studio etc. etc)
 • Signaleer je functionele wensen voor (door) ontwikkeling van ICT – mogelijkheden \
 • je hebt dus affiniteit en ervaring met leer management systemen

Marketing & communicatie is een heel belangrijk onderdeel van de job:

 • Je stelt communicatieplannen op voor TOP in samenwerking met het team
 • Je draagt zorg voor marketing en communicatiemiddelen (webpagina, posters, gadets etc. etc)
 • Je zorgt voor goede samenwerking met Marketing en Communicatieafdeling
 • Je zorgt voor goede samenwerking met Studio (Centre for Learning & Innovation)

Je gesprekspartners zijn onder andere:

 • HR Policy & Advice USC, HR Managers, Faculteiten, Onderwijsdirecteuren, dienstdirecteuren en afvaardiging WP personeel
 • ICT, Marketing en Communicatie en accountmanagers leermanagementsystemen

Je rapporteert aan de Manager HR Beleid.

Specificaties

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Functie-eisen

Wat nodig is om deze rol te kunnen doen is:

 • Afgeronde relevante HBO opleiding (oa psychologie / didactiek / pedagogiek / sociologie (of andere Learning & Development achtergrond) en/of aangevuld met opleiding(en)/scholingen in de richting van opleidingskunde
 • Minimaal 3 jaar aantoonbare relevante werkervaring in een soortgelijke functie, met o.a.het opstellen van ontwikkelplannen op organisatie- en teamniveau, ontwikkelen en organiseren van learning-gerelateerde events / activiteiten.
 • Kennis van diverse opleidingen in de academische setting is een pré
 • Flexibiliteit en aanpassingsvermogen is nodig. TOP en de universiteit werken aan de implementatie van de nieuwe strategie 2020 – 2024. Dit betekent dat we ook kijken naar wat nodig is in de organisatie. Ook bij TOP doen we dat en je denkt mee over deze ontwikkelingen. De functie ziet er daarom over een jaar vast anders uit, mede vormgegeven door jou en het team in lijn met de organisatie ontwikkelingen.

Competenties

Analytisch vermogen, initiatief, stressbestendigheid, overtuigingskracht, plannen en organiseren, resultaatgericht, klantbetrokkenheid, conceptueel vermogen, leervermogen.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden:

Een internationaal georiënteerde en afwisselende baan in een enthousiast team, met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Nederlandse Universiteiten (CAO NU). Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 1 jaar en kan bij goed functioneren worden verlengd. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 2.709, - en € 4.274, - bruto per maand (schaal 10). De EUR heeft aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een zeer ruime verlofregeling. Verder is de EUR aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij gedeeltelijk doorbetaald ouderschapsverlof. Ook kunnen medewerkers gebruikmaken van EUR faciliteiten, zoals het Erasmus sportcentrum en de Universiteitsbibliotheek.

Diversiteit is een van onze strategische prioriteiten. Alle groepen uit de samenleving worden aangemoedigd om te solliciteren. Interne kandidaten genieten een voorrangspositie ten opzichte van externe kandidaten.

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam

De Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR) is een internationaal georiënteerde universiteit met een uitgesproken maatschappelijke oriëntatie in haar onderwijs en onderzoek. Onze wetenschappers en studenten werken aan het oplossen van mondiale, sociale uitdagingen, geïnspireerd door het altijd dynamische en kosmopolitische Rotterdam. Ons academisch onderwijs is intensief, actief en toepassingsgericht. Ons onderzoek vindt steeds vaker plaats in multidisciplinaire teams, die sterk verweven zijn met internationale netwerken. Met onze onderzoeksimpact en kwaliteit van onderwijs kan de EUR zich meten met de top van de Europese universiteiten. Waarden die op de EUR van toepassing zijn en die zij hoog in het vaandel heeft, zijn durf, nieuwsgierigheid, maatschappelijke betrokkenheid, grensverleggend en streven naar succes.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair); HRM
 • HR-20190813

Werkgever

Erasmus Universiteit Rotterdam (EUR)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Burgemeester Oudlaan 50, 3062 PA, Rotterdam

Bekijk op Google Maps