Medior Onderzoeker/Projectleider

Medior Onderzoeker/Projectleider

Geplaatst Deadline Locatie
3 sep 1 okt Utrecht
Het Mulier Instituut zoekt een medior onderzoeker/projectleider (0,8-1,0 fte)

Functieomschrijving

De academisch gevormde onderzoeker die we zoeken heeft interesse in beleids- en organisatievraagstukken op het terrein van sportaccommodaties, duurzaamheid en/of beweegvriendelijke omgeving. De kandidaat beschikt over ervaring in het ontwikkelen en zelfstandig uitvoeren van onderzoeksprojecten (evaluatiestudies, haalbaarheidsstudies, monitoring e.d.). Belangrijke aspecten van het werk zijn analyseren, rapporteren en presenteren van onderzoeksuitkomsten bij opdrachtgevers en in (vak)tijdschriften, op studiedagen en op (internationale) conferenties, aansturing van junioren, ontwikkelen en schrijven van projectvoorstellen, acquisitie en projectmanagement.

Specificaties

mulier instituut

Functie-eisen

  • een relevante wetenschappelijke achtergrond (planologie, geografie, bestuurskunde, beleidswetenschappen, milieu- en maatschappijwetenschappen) op minimaal academisch masterniveau. Een (bijna afgeronde) promotie strekt tot aanbeveling;
  • aantoonbare ervaring en kwaliteit in (beleids)onderzoek, onderbouwd door afgeronde projecten en publicaties;
  • aantoonbare ervaring in acquisitie en projectmanagement;
  • goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling;
  • affiniteit met sport en sportief bewegen en bij voorkeur beschikkend over een goed netwerk in de wereld van sportbeleid/organisaties of aanpalende werkvelden (duurzaamheid, ruimtelijke ordening, vastgoed- en gebiedsontwikkeling).

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Wij bieden een functie met veel eigen verantwoordelijkheid in een professionele organisatie, met collega’s die met elkaar een passie voor sport en onderzoek delen. De arbeidsvoorwaarden van het Mulier Instituut zijn afgestemd op die van het universitair onderzoek en onderwijs. Het instituut kent goede mogelijkheden om het werk flexibel in te delen. De inschaling voor onderzoeker vindt, afhankelijk van ervaring, plaats in schaal 10-12, cf. de CAO VSNU. De aanstelling geschiedt voor de duur van een jaar, met perspectief op een vaste aanstelling.

Werkgever

Mulier Instituut

Het Mulier Instituut verricht beleidsondersteunend sportonderzoek. Opdrachtgevers zijn vooral overheden en sportorganisaties. Het instituut is gevestigd in stadion Galgenwaard in Utrecht. Het Mulier Instituut is voor de monitoring van het Nationale Sportakkoord, en specifiek de lijn van ‘duurzame sportinfrastructuur’, op zoek naar een medior onderzoeker/projectleider.

Additionele informatie

Kijk voor meer informatie over het Mulier Instituut op www.mulierinstituut.nl. Voor vragen over de functie, neem contact op met Remco Hoekman.

Heb je belangstelling voor deze functie, stuur dan uiterlijk 1 oktober 2019 je motivatiebrief, curriculum vitae en publicatielijst in via de 'Solliciteer' knop. Gesprekken worden gepland in de week van 14-20 oktober 2019.

Specificaties

  • Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Management; Beleid- en staf; Techniek / laboratorium
  • Natuurwetenschappen; Economie; Gedrag en maatschappij
  • 30.4—38 uur per week
  • Universitair
  • SP Mr Onderzoeker

Werkgever

Locatie

Herculesplein 269, 3584 AA, Utrecht

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (mulier instituut). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 1 okt. 2019 23:59 (Europe/Amsterdam).