Eventmanager - NIAS-KNAW - Amsterdam

Eventmanager - NIAS-KNAW - Amsterdam

Geplaatst Deadline Locatie
4 sep 18 sep Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Je werkt nauw samen met Hoofd Academische Zaken. Jouw werkzaamheden bestaan uit het opzetten, organiseren en uitvoeren van academische, culturele en sociale evenementen voor 10 tot 600 bezoekers.

Deze werkzaamheden voer je uit zowel binnen het instituut (voor fellows, staf en gasten) als buiten het instituut (voor een breder publiek van academici, kunstenaars, maatschappelijke, culturele, politieke organisaties en geïnteresseerden).

Je bewaakt gemaakte afspraken en budgetten, schrijft draaiboeken en communiceert naar alle betrokkenen. Tevens draag je zorg voor de financiële en administratieve afhandeling.

Specificaties

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Functie-eisen

 • Je beschikt over een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Hotel- en Eventmanagement;
 • Je hebt ervaring in de coördinatie van Conferenties en Evenementen;
 • Je hebt een aantoonbaar netwerk binnen de evenementenwereld in Amsterdam en daarbuiten;
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Engels;
 • Je bent communicatief vaardig op verschillende niveaus en weet anderen te motiveren en enthousiasmeren;
 • Je bent creatief en commercieel ingesteld;
 • Je hebt talent voor organiseren en kunt snel kunnen schakelen in werkzaamheden;
 • Je bent nauwkeurig, stressbestendig en hebt oog voor detail;
 • Je hebt een sterke persoonlijkheid en bent resultaatgericht;
 • Je hebt affiniteit met wetenschappelijk en artistiek onderzoek.

Arbeidsvoorwaarden

De aanstelling bij de KNAW ten behoeve van NIAS betreft in eerste instantie een dienstverband voor de periode van een jaar. Het salaris bedraagt afhankelijk van relevante werkervaring minimaal € 2.835,- en maximaal € 3.895,- (schaal 9 CAO-Nederlandse Universiteiten) bij een 38-urige werkweek. De KNAW biedt aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8,3 % eindejaarsuitkering, 8% vakantie-uitkering, een goede pensioenregeling, 6 weken vakantie op jaarbasis en de mogelijkheid om verlofdagen te kopen/verkopen.

Werkgever

Netherlands Institute for Advanced Study in the Humanities and Social Sciences (NIAS)

Het Netherlands Institute for Advanced Study in the Humanities and Social Sciences (NIAS) is gevestigd in Amsterdam en een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW). NIAS wordt in de bedrijfsvoering ondersteund door het bedrijfsbureau van het KNAW Humanities Cluster.

NIAS ondersteunt onafhankelijk, excellent onderzoek en kennisuitwisseling, in een multidisciplinaire setting. Ieder jaar biedt NIAS residenties aan een groep fellows, bestaande uit nationale en internationale onderzoekers, kunstenaars, journalisten en auteurs. Het is onze missie om een fysieke en intellectuele omgeving te creëren, een veilige haven voor door nieuwsgierigheid gedreven onderzoeksprojecten en ‘slow science’. Daarbij draagt NIAS bij aan maatschappelijke debatten, door middel van het organiseren van publieke evenementen waarin kennisuitwisseling en een open onafhankelijk debat centraal staan.

Ieder jaar ontvangt NIAS ongeveer 60 fellows. De kleine staf van NIAS is flexibel, sociaal en slagvaardig. Om onze staf verder te versterken zoeken wij op korte termijn een

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Gedrag en maatschappij; Taal en cultuur
 • max. 15.2 uur per week
 • HBO
 • AT2019-048

Werkgever

Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Korte Spinhuissteeg 3, 1012 CG, Amsterdam

Bekijk op Google Maps