Verpleegkundige Hematologie

Verpleegkundige Hematologie

Geplaatst Deadline Locatie
11 sep 2 okt Nijmegen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 2 okt 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Hematologische verpleegkundige zorg wordt verleend op de verpleegafdeling (E00) en Dagbehandeling (E10). Op de verpleegafdeling Hematologie (E00) worden patiënten behandeld voor bloedziektes zoals leukemie, (non-) hodgkin lymfoom of multiple myeloom. Deze behandeling bestaat meestal uit een cyclus van chemokuren, veelal gevolgd door een autologe of allogene stamceltransplantatie. Zowel de behandeling als de complicaties die hierbij kunnen optreden vragen om een deskundige verpleegkundige zorg die zowel verpleegtechnische als psychosociale aspecten kent.

Vroegtijdige herkenning van complicaties en het ondernemen van de juiste acties zijn belangrijke verpleegkundige taken. De afdeling heeft 28 bedden en telt ongeveer 65 medewerkers. De verpleegafdeling en de dagbehandeling E10 werken zeer nauw samen, waarbij elkaar ondersteuning bieden en het uitwisselen van personeel een vanzelfsprekendheid is.

Op de afdeling Hematologie (E00) werken we met diverse (verpleegkundige) disciplines. Hierin heeft de niveau 4/5 verpleegkundige een coördinerende rol. Het uitvoeren van wetenschappelijk medisch en verpleegkundig onderzoek bij patiënten is een wezenlijk onderdeel van de functie. Daarnaast is het essentieel om een bijdrage te leveren aan kwaliteitszorg en onderwijs.

Specificaties

Radboudumc

Functie-eisen

  • Bij voorkeur heb je de opleiding hbo-v afgerond;
  • In het bezit van een BIG-registratie;
  • Affiniteit met het specialisme hematologie/oncologie;
  • Relativeringsvermogen en humor op zijn tijd;
  • Tot slot herken je jezelf in de Radboud manier van werken.
Zie jij deze boeiende en dynamische afdeling als een uitdaging en vind jij persoonlijke ontwikkeling van belang? Ben je bereid de complementmodule hematologie of de oncologie-opleiding te volgen? Dan ben jij de collega die we zoeken!

Wij bieden je graag de mogelijkheid om een dag mee te lopen op onze afdeling!

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Bij indiensttreding vragen wij om een verklaring omtrent gedrag (VOG) en vindt er, afhankelijk van de functie, een screening plaats op basis van het aangeleverde cv. De procedure hiervoor verloopt via de afdeling HR van het Radboudumc.

Lees meer over de arbeidsvoorwaarden en sollicitatieprocedure binnen het Radboudumc.

Werkgever

Radboudumc

Afdeling Hematologie
De afdeling Hematologie van het Radboudumc wil graag maximaal presteren op het gebied van onderzoek, onderwijs en persoonsgerichte patiëntenzorg. Intensieve samenwerking met ons Laboratorium voor Hematologie biedt een optimale voedingsbodem voor klinisch, translationeel en fundamenteel academisch hematologisch onderzoek, ondersteund door ons KWF gecertificeerd trialbureau.

De afdeling Hematologie maakt onderdeel uit van het Radboudumc Centrum voor Oncologie met speciale expertise op het gebied van myeloide maligniteiten, SCT en immunotherapie, onder andere natural killer cells en dendritische celvaccinaties. Daarnaast heeft Hematologie: een Hemofilie BehandelCentrum, een aferese- afdeling en een Landelijk ExpertiseCentrum PNH. Ook werkt men samen met Matchis Europdonor. Tevens is er sprake van een toenemende samenwerking in netwerken met andere ziekenhuizen in nationaal (HOVON) en internationaal verband.

Verpleegkundige in het Radboudumc
In het Radboudumc werken om en nabij de 2.000 verpleegkundigen. De verpleegkundigen in het Radboudumc werken verspreid over vele afdelingen, thema's en centra; alles georganiseerd rondom de patiënt. Zo kunnen we de patiënt de meest innovatieve en persoonsgerichte zorg bieden.

Het Radboudumc
Het Radboudumc wil vooroplopen in de ontwikkeling van duurzame, innovatieve en betaalbare gezondheidszorg. En daarmee aan de gezondheid van mens en maatschappij in Nederland en daarbuiten. Onze missie is dan ook: To have a significant impact on healthcare. Bekijk zelf hoe dat zich uit in onze strategie.

Lees meer over wat werken bij het Radboudumc betekent en wat onze medewerkers daarover vertellen.

Specificaties

  • Verpleging en verzorging
  • Natuurwetenschappen
  • 32—36 uur per week
  • €2351—€3403 per maand
  • MBO
  • 107063-P547323-1

Werkgever

Locatie

Geert Grooteplein-Zuid 10, 6525 GA, Nijmegen

Bekijk op Google Maps

Interesting for you