Tijdelijke Managementassistent(e) Afdeling Biotechnologie (vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof)

Tijdelijke Managementassistent(e) Afdeling Biotechnologie (vervanging i.v.m. zwangerschapsverlof)

Geplaatst Deadline Locatie
12 sep 30 sep Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 30 sep 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Ben je zelfstandig, klantgericht, en secuur, en houd je ervan om te werken in een dynamische en internationale omgeving, dan biedt deze functie jou uitdaging en perspectief. Als managementassistent(e) werk je in, en voor, de grote sectie Industrial Microbiology.

Het grootste deel van je tijd ondersteun je de wetenschappers op secretarieel gebied, en bij administratieve processen en vragen van allerlei aard. Personele zaken (aanstellingen en mutaties), agendabeheer, financieel-administratieve zaken, registratie van wetenschappelijke publicaties, en het plaatsen van reisaanvragen en bestellingen zijn hoofdbestanddelen van de functie. Daarnaast organiseer je werkbesprekingen en je assisteert bij de totstandkoming van evenementen. Je werkt nauw samen met je collega managementassistente(n) en vervangt elkaar bij afwezigheid.     

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en proactieve managementassistent(e) met een afgeronde administratieve/secretaresse opleiding op MBO niveau en ervaring als secretaresse/managementassistent in een vergelijkbare functie. Je herkent prioriteiten, kunt schakelen tussen verschillende bezigheden zonder het overzicht te verliezen, en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Je hebt ruime ervaring met MS Office, en gevoel voor administratieve softwarepakketten en databases. Uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van zowel het Nederlands als het Engels is een vereiste.     

Arbeidsvoorwaarden

De functie heeft een omvang van 24 uur (0,6 fte) per week. Het betreft een tijdelijke aanstelling van 14 oktober 2019 tot 1 maart 2020 in verband met zwangerschapsvervanging. Het salaris is gebaseerd op schaal 7 (met een maximum van € 3052,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Technische Natuurwetenschappen

De faculteit Technische Natuurwetenschappen richt zich op het vinden van innovatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarbij staat het ontwikkelen van fundamentele kennis voor nieuwe technologische ontwikkelingen die breed in de maatschappij toegepast kunnen worden voorop. De wetenschappelijke staf heeft een uitstekende internationale reputatie in onderzoek en onderwijs. Met circa 177 vaste wetenschappelijke medewerkers, circa 400 promovendi en postdocs en zo’n 250 medewerkers in de ondersteuning verricht TNW vanuit zeven wetenschappelijke afdelingen onderzoek op de gebieden Life Sciences and Health, Nanosciences, Chemical Engineering, Radiation Sciences en Applied Physics.

De activiteiten van de Afdeling Biotechnologie (www.bt.tudelft.nl) omvatten de gebieden biokatalyse en organische chemie, industriële microbiologie, fermentatietechnologie, milieubiotechnologie, bioprocestechnologie en biotechnologie en samenleving. In deze gebieden combineert de Afdeling fundamenteel en toegepast onderzoek, gericht op biotechnologische innovaties. De afdeling verzorgt onderwijs, onder andere in de BSc en MSc programma’s ‘Life Sciences and Technology’ en de PDEng opleiding Bioprocess Engineering.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • €2261—€3052 per maand
  • MBO+
  • TNWBT19-058

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Lorentzweg 1, 2628 CJ, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you