Medewerker kennisvalorisatie bij School of Business & Economics

Medewerker kennisvalorisatie bij School of Business & Economics

Geplaatst Deadline Locatie
26 sep 27 okt Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben jij een organisatie- en communicatietalent en werk je graag samen aan het uitbouwen van een internationaal onderzoekscentrum op het gebied van digitale innovatie? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Functieomschrijving

Als medewerker kennisvalorisatie help je het KIN Center for Digital Innovation uit te bouwen. Je coördineert ons netwerk van business partners, o.a. door het ontwikkelen en organiseren van evenementen en leerprogramma’s voor professionals. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het breed toegankelijk maken van het wetenschappelijk onderzoek naar digitale innovatie. Dit is een praktische en veelzijdige functie in een dynamische en internationale omgeving.

Jouw taken
 • organiseren van events en masterclasses
 • accountmanagement voor onze business network members
 • creëren van publiciteit rond events
 • bijhouden van de social media accounts en website
 • schrijven van blogs
 • schrijven van de nieuwsbrief
 • Projectmanagement voor onderzoeksprojecten

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • masterdiploma in bedrijfskunde, organisatiestudies, innovatiemanagement, communicatie, marketing, mediastudies of aanverwante gebieden
 • uitstekende schrijfvaardigheden (met name in het Engels)
 • je bent proactief, goed georganiseerd en flexibel
 • goede communicatievaardigheden en goede netwerkvaardigheden
 • werkervaring in de context van digitale innovatie in organisaties

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €2.709 (schaal 10) en maximaal €4.274 (schaal 10) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Medewerker kennisvalorisatie 4 en staat open voor ten minste 0,6 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.

Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 24.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

School of Business and Economics
Aan de School of Business and Economics (SBE) verzorgen wij hoogwaardig onderwijs en excellent onderzoek in de bedrijfskunde en economie met een impact op de maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen van onze tijd. Of het nu gaat om robotisering of big data, arbeidsmarktparticipatie of flexibilisering van de arbeidsmarkt, filerijden of woningmarkt, flash crashes op de aandelenbeurs of keuzegedrag bij kansspelen, leiderschap of verandermanagement: wij geloven in doel gedreven wetenschap en begrijpen dat vooruitgang in wetenschap, bedrijfsleven en samenleving wordt gedreven door samenwerking, openheid en sociale verantwoordelijkheid.

Werken bij SBE is samenwerken in een stimulerende, dynamische en internationale omgeving met gedreven collega’s die de samenleving tot weloverwogen keuzes willen brengen. De School telt zo’n 4.200 bachelor- en masterstudenten en 1.700 executive studenten, en er werken 500 medewerkers.
 
Het KIN Center for Digital Innovation
Het KIN Center for Digital Innovation is een multidisciplinair onderzoeksinstituut. Onze 35 onderzoekers zijn gefascineerd door de impact van technologieën zoals AI, robotisering, en platforms op onze manier van werken en organiseren en in vraagstukken rond hoe je je organiseert voor digitale innovatie. Wij kijken verder dan de hype en werken actief samen met organisaties die deze nieuwe technologieën ontwikkelen en gebruiken om zo bij te dragen aan een mensgerichte digitale samenleving.

Specificaties

 • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Economie
 • 28—32 uur per week
 • €2709—€4274 per maand
 • Universitair
 • 1398

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps