Auditor NQA - Secretaris visitatiecommissie

Auditor NQA - Secretaris visitatiecommissie

Geplaatst Deadline Locatie
1 okt 15 okt Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Netherlands Quality Agency (NQA) is op zoek naar een enthousiaste auditor die een passie heeft voor het hoger onderwijs en wil bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit en kwaliteitsborging binnen het onderwijs.

Functieomschrijving

Je neemt de rol op van secretaris en procescoördinator bij het beoordelen van opleidingen volgens het wettelijk vastgestelde beoordelingskader. Je begeleidt voor elke opleidingsbeoordeling een nieuw samengestelde commissie van experts en onderhoudt relaties met een verscheidenheid aan opleidingen en hogescholen. Je schrijft de rapportage op basis van de bestudeerde documenten en het visitatiebezoek aan de opleiding. Je bespreekt dit met de commissieleden en legt het concept voor aan de opleiding. Je verwerkt de reactie van de opleiding op het conceptrapport in afstemming met de commissie en stelt de definitieve rapportage op.

Specificaties

NQA

Functie-eisen

Je hebt een diploma op masterniveau en enkele jaren ervaring in het onderwijs en/of kwaliteitszorg. Je bent communicatief sterk, dienstverlenend en weet daardoor van een commissie een team te smeden en in de voorbereiding op de beoordeling een sparringpartner te zijn voor de opleiding. Je bent in staat om op basis van een grote hoeveelheid informatie en indrukken de essentie te grijpen en deze adequaat te verwerken in een rapportage. Je schrijft graag en gemakkelijk. Je bent resultaatgericht en gewend aan deadlines.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 2 jaar.

Je werkt bij een commerciële organisatie die efficiënt werkt, geen plaats heeft voor bureaucratie, waar resultaatgerichtheid en het halen van deadlines gemeengoed zijn. Wij bieden een aanstelling voor twee jaar (met mogelijkheid tot verlenging) en aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van kennis en ervaring wordt het salaris ingeschaald in schaal 10-12 BBRA.

Werkgever

NQA

Afdeling

Je komt terecht in een klein dynamisch team van 13 vaste medewerkers en 9 externe auditoren waar iedereen elkaar kent en helpt. De lijnen zijn zeer kort, deuren staan altijd open en je bent volledig betrokken bij de verdere ontwikkeling van kwaliteitszorg zoals NQA die in het hoger onderwijs uitrolt. Kwaliteit staat bij NQA hoog in het vaandel. Daarom is NQA ook ISO-gecertificeerd en toegelaten als lid van ENQA (European Association for Quality Assurance in Higher Education). Je maakt kennis met een grote diversiteit aan opleidingen, onderwijsinstellingen en vele commissieleden. Je werkt afwisselend op kantoor, thuis en op bezoek bij de opleiding. Je werkt bij een commerciële organisatie die efficiënt werkt, geen plaats heeft voor bureaucratie, waar resultaatgerichtheid en het halen van deadlines gemeengoed zijn.

Specificaties

  • Onderwijs; Onderzoek, Ontwikkeling, Innovatie; Management; Beleid- en staf
  • Economie
  • max. 40 uur per week
  • Universitair
  • SP Auditator Sectretaris visitatiecommissie

Locatie

Catharijnesingel 56, 3511 GE, Utrecht

Bekijk op Google Maps