Hoofd Support Staff Executive Education

Hoofd Support Staff Executive Education

Geplaatst Deadline Locatie
3 okt vandaag Amsterdam
Ben jij betrokken, pro-actief en heb je een coachende leidinggevende stijl?

Functieomschrijving

Als hoofd Support Staff ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende processen binnen Executive Education en stuur je een team van medewerkers aan die binnen deze processen werken. Je informeert hen over de te realiseren resultaten en voert overleg om de werkzaamheden af te stemmen. Je bewaakt en bevordert een goede communicatie en samenwerking zowel binnen als buiten Executive Education. Je coördineert de implementatie van facultair en universitair beleid en stuurt waar nodig bij. Ook draag je zorg voor de werving en selectie van medewerkers en voer je de jaar- en beoordelingsgesprekken. Het hoofd Support Staff valt hiërarchisch onder de directeur bedrijfsvoering en functioneel onder de directeur Executive Education en heeft leiding aan ondersteunende medewerkers binnen Executive Education.

Jouw taken
 • onderwijs-, onderzoek- en programmacoördinatie
 • coördinerende taken met betrekking tot inschrijvingen studenten, registratie cijfers, roostering, zaalreservering, catering, evenementen, bestellingen, course manuals, organisatie examinering
 • ondersteunende taken m.b.t. beleidsondersteuning, kwaliteitszorg, nationale en internationale accreditaties
 • leidinggeven aan ondersteunende medewerkers binnen Executive Education
 • lid MT van de faculteit

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

 • afgeronde academische opleiding
 • bij voorkeur leidinggevende ervaring en projectmatig werken
 • resultaatgericht en in staat om de juiste prioriteiten te stellen
 • affiniteit met economische of bedrijfskundige opleidingen is een pre
 • je bent dienstverlenend maar beschikt ook over overwicht
 • je bent in staat om op verschillende niveaus te schakelen
 • uitstekende communicatieve vaardigheden - gesproken en geschreven - in het Engels en Nederlands

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar.

Een uitdagende functie bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Het salaris bedraagt afhankelijk van opleiding en ervaring op voltijdse basis minimaal €3.637 (schaal 11) en maximaal €4.978 (schaal 11) bruto per maand. De functie is ingedeeld volgens UFO-profiel: Afdelingshoofd 3 en staat open voor ten minste 0,8 fte.

De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor een periode van 1 jaar. Verlenging van de arbeidsovereenkomst behoort tot de mogelijkheden.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
 • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
 • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
 • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
 • keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 24.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

School of Business and Economics
Aan de School of Business and Economics (SBE) verzorgen wij hoogwaardig onderwijs en excellent onderzoek in de bedrijfskunde en economie met een impact op de maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen van onze tijd. Of het nu gaat om robotisering of big data, arbeidsmarktparticipatie of flexibilisering van de arbeidsmarkt, filerijden of woningmarkt, flash crashes op de aandelenbeurs of keuzegedrag bij kansspelen, leiderschap of verandermanagement: wij geloven in doel gedreven wetenschap en begrijpen dat vooruitgang in wetenschap, bedrijfsleven en samenleving wordt gedreven door samenwerking, openheid en sociale verantwoordelijkheid.

Werken bij SBE is samenwerken in een stimulerende, dynamische en internationale omgeving met gedreven collega’s die de samenleving tot weloverwogen keuzes willen brengen. De School telt zo’n 4.200 bachelor- en masterstudenten en 1.700 executive studenten, en er werken 500 medewerkers.
 
Het SBE Center for Executive Education (CEE) verbindt hoogwaardige wetenschap en praktijk en biedt een platform voor op maat gemaakt en multidisciplinair onderwijs en onderzoek. CEE brengt universiteiten, industrieën en de publieke sector samen.

Additionele informatie

Ben jij geïnteresseerd in deze functie? Solliciteer dan door middel van onderstaande solliciteer button uiterlijk 17 oktober 2019. Denk hierbij aan het uploaden van jouw curriculum vitae en motivatiebrief.

Sollicitaties ontvangen per e-mail worden niet in behandeling genomen.

Vragen
Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met:

Naam: Mira Maletic
Functie: Directeur Bedrijfsvoering SBE
E-mail: m.maletic@vu.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Specificaties

 • Management
 • Economie
 • Universitair
 • 1432

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

X

Solliciteer op deze vacature

Solliciteer op deze vacature

Dit sollicitatieproces wordt beheerd door de werkgever (Vrije Universiteit Amsterdam (VU)). Heb je nog aanvullende vragen over jouw sollicitatie, neem dan contact op met de werkgever.

Solliciteer op deze vacature via de website van de werkgever

Sollicitatieprocedure

Sollicitatieprocedure

Solliciteer uiterlijk op 17 okt. 2019 23:59 (Europe/Amsterdam).