Arts-onderzoeker Pathologie & MRI Prostaatkanker

Arts-onderzoeker Pathologie & MRI Prostaatkanker

Published Deadline Location
10 Oct 9 Nov Rotterdam

You cannot apply for this job anymore.

Browse the current job offers or choose an item in the top navigation above.

Job description

Als arts-onderzoeker doe je promotie onderzoek naar de waarde van pre-operatieve prostaatbiopten en MRI's bij de risico-stratificatie en planning van zenuwsparende operaties voor prostaatkanker.

Specifications

Erasmus MC (University Medical Center Rotterdam)

Requirements

Je bent in het bezit van een Geneeskunde diploma, hebt aantoonbare interesse in de pathologie en/of radiologie en bent ambitieus en communicatief. De promotie plaats is een uitstekende uitgangspositie voor de AIOS opleiding tot patholoog of radioloog.

Het overleggen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG), een geldig identiteitsbewijs, diploma's en/ of relevante registraties zoals BIG/RGS zijn een voorwaarde voor de aanstelling.

Conditions of employment

Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 4.481,- (schaal 10) bij een volledige werkweek van 36 uur. Daarnaast bieden wij onder andere een eindejaarsuitkering van 8,3%, een individueel reiskostenbudget en studiemogelijkheden. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Universitair Medische Centra (UMC

Employer

Erasmus MC

In het Erasmus MC werken we hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen. In onderzoek, onderwijs en zorg. We werken met de nieuwste apparatuur, technieken en zorgprocessen in een state-of-the-art gebouw.

Sinds september 2018 worden alle radicale prostatectomie operaties voor prostaatkanker van zeven samenwerkende medische centra uitgevoerd op één locatie, het Anser Prostaat Centrum te Rotterdam. Binnen dit hoog-volume expert centrum worden uitgebreide intra-operatieve vriescoupes verricht om zenuwsparende prostaatoperaties te optimaliseren en de kans op post-operatieve complicaties te verkleinen. Het doel van het huidige onderzoek is om met gedetailleerde pathologische analyse van prostaatbiopten en pre-operatieve MRI beelden zenuwsparende operaties te kunnen maximaliseren. Uitkomsten van dit promotieonderzoek kunnen zo leiden tot pre-operatieve en intra-operatieve beleidswijzigingen.

Specifications

  • Research, Development, Innovation
  • Health
  • max. 36 hours per week
  • €2826—€4481 per month
  • University Graduate
  • 39.08.19.TDA-P556660-1

Employer

Erasmus MC (University Medical Center Rotterdam)

Learn more about this employer

Location

's-Gravendijkwal 230, 3015 CE, Rotterdam

View on Google Maps