Promovendus FHML / GROW school for Oncology and Developmental Biology / vakgroep Chirurgie

Promovendus FHML / GROW school for Oncology and Developmental Biology / vakgroep Chirurgie

Geplaatst Deadline Locatie
11 okt 3 nov Maastricht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

De afdeling Chirurgie van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC+) en GROW (School for Oncology & Developmental Biology) verrichten momenteel een door ZonMw gefinancierd onderzoek naar de effectiviteit en doelmatigheid van het weglaten van de schildwachtklier procedure bij een vrouwen met borstkanker die een borstsparende operatie ondergaan. De verwachting is dat hiermee klachten kunnen worden voorkomen en kosten worden bespaard, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op het risico op terugkeer (d.w.z. een regionaal recidief) van de borstkanker.

De afdeling doet dit onderzoek in samenwerking met andere ziekenhuizen en de afdeling Klinische Epidemiologie en Medical Technology Assessment van het MUMC+ (KEMTA); CAPHRI school for Public Health and Primary Care.

De werkzaamheden van de promovendus bestaan uit het verzamelen van de kosteneffectiviteit en kwaliteit van leven onderzoeksgegevens, bewaken van de kwaliteit van de gegevensverzameling, -monitoring en –opslag, analyseren van de kosteneffectiviteit gegevens (‘trial-based’  en een ‘model-based’ economische evaluatie),  uitvoeren van een budget impact analyse van de interventie, presenteren, bespreken en rapporteren van (tussentijdse) onderzoeksresultaten, schrijven van wetenschappelijke artikelen en een afronding met een academisch proefschrift. Om affiniteit met zowel de klinische- als MTA onderzoekers te behouden, is uw werkplek afwisselend bij de afdeling Chirurgie en afdeling KEMTA.

Specificaties

Universiteit Maastricht (UM)

Functie-eisen

Voor dit onderzoek zoeken we een getalenteerde en gemotiveerde promovendus / PhD kandidaat met een mastertitel in de gezondheidswetenschappen met als specialisatie beleid en management (bijvoorbeeld Health Sciences Research Master, Master Healthcare Policy, Innovation and Management) of een verwante academische studie. De kandidaat beschikt over sterke onderzoeks-experimentele vaardigheden, sterke kwantitatief-analytische vaardigheden, ervaring of duidelijke affiniteit met het verrichten van patiëntgebonden onderzoek en besliskundige modellen, ervaring of duidelijke affiniteit met kostenvraagstukken en/of doelmatigheidsonderzoek, excellente schrijf- en presentatievaardigheden in Nederlands en Engels, goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden, vaardigheid om zelfstandig en nauwkeurig te kunnen werken, vaardigheid om met specialistische en praktijkprofessionele disciplines te kunnen samenwerken, en een proactieve en betrokken houding.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 4 jaar.

De arbeidsvoorwaarden van de Universiteit Maastricht zijn vastgelegd in de CAO Nederlandse Universiteiten. Daarnaast gelden lokale bepalingen, specifiek voor de UM. Voor meer informatie raadpleeg de website www.maastrichtuniversity.nl/ support > um medewerkers

Werkgever

GROW-School for Oncology and Developmental Biology

GROW is een onderzoeksschool binnen de FHML van de Universiteit Maastricht. De  focus van GROW ligt op het gebied van onderzoek naar (epi)genetische en cellulaire mechanismen van normale (embryonaal en foetaal) en abnormale (kanker) groei. Hierbij worden ook de invloeden van (micro)omgevingsfactoren bestudeerd. De nadruk ligt op translationeel onderzoek.

https://www.maastrichtuniversity.nl/research/school-oncology-and-developmental-biology

Specificaties

  • PhD
  • Gezondheid
  • max. 38 uur per week
  • €2325—€2972 per maand
  • Universitair
  • AT2019.343

Werkgever

Universiteit Maastricht (UM)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Universiteitssingel 40, 6239 ER, Maastricht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you