Bouwkundig projectleider

Bouwkundig projectleider

Geplaatst Deadline Locatie
14 okt 3 nov Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 3 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Facility Services (FS), de facilitaire organisatie van de Universiteit van Amsterdam (UvA) en de Hogeschool van Amsterdam (HvA), heeft een vacature voor een Bouwkundig projectleider.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het realiseren van passende en duurzame oplossingen ten behoeve van een optimale huisvesting- en facilitaire omgeving voor Onderwijs en Onderzoek. Dit geldt voor de gehele projectcyclus: het initiëren, uitvoeren, bewaken, opleveren en de nazorg van (multidisciplinaire) projecten. Je weet de klantvraag samen met de opdrachtgever te vertalen tot een projectdefinitie en een programma van eisen.

Je bent daarbij in staat draagvlak te creëren bij alle betrokken partijen ten behoeve van besluitvorming en voortgang. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de projectorganisatie, evenals de aansturing van interne projectmedewerkers en/of derde partijen en communicatie met de opdrachtgever. Tenslotte ben je verantwoordelijk voor de realisatie van je projectdoelstellingen binnen de randvoorwaarden van tijd, geld, kwaliteit, organisatie en communicatie.

De werkzaamheden hebben betrekking op zowel de UvA- als de HvA-onderwijsomgeving en richten zich voornamelijk op (het):

  • adviseren van het management van onderwijsinstelling over voorgenomen plannen;
  • een vertaalslag maken van de gestelde eisen van de opdrachtgever naar een passend gedetailleerd en functioneel ontwerp;
  • uitvoeren van technische haalbaarheidsonderzoeken (o.a. Arbo-eisen, duurzaamheid, toegankelijkheid; (brand)veiligheid; pre-toets-vergunningen);
  • zelfstandig maken van een bouwkundig ontwerp of in samenwerking met een architect en het opstellen van kostenramingen;
  • deelname aan uiteenlopende projectteams als adviseur; contacten met vertegenwoordigers van opdrachtnemers, financiële- en inkoopafdeling.

Specificaties

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Functie-eisen

Samenwerken en resultaatgerichtheid zijn door jou goed ontwikkelde competenties. Je bent op zoek naar de toegevoegde waarde voor de opdrachtgever en de organisatie door het stellen van de vraag achter de vraag. Je bent aanspreekbaar op je werk, neemt verantwoordelijkheid op je om de dienstverlening te verbeteren binnen en buiten je eigen aandachtsgebied. Je bent in staat verbanden en afhankelijkheden met andere projecten en processen te leggen en daar resultaten mee te boeken. Je hebt overtuigingskracht en weet projectvoorstellen tot besluitvorming te brengen.

De ideale kandidaat:

  • is een projectleider met ambitie;
  • heeft uitstekende communicatieve vaardigheden en beweegt zich makkelijk binnen de organisatie en daarbuiten;
  • heeft een betrouwbare en proactieve instelling met een positieve uitstraling;
  • heeft een hbo-opleiding Bouwkunde;
  • heeft, bij voorkeur 3 tot 5 jaar, ervaring in zelfstandig en multidisciplinair projectleiderschap;
  • zoekt naar optimale en duurzame oplossingen;
  • heeft ervaring in een vergelijkbare functie.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Een jaar.

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling voor de periode van een jaar, bij gebleken geschiktheid om te zetten in een vaste aanstelling. De werkzaamheden maken deel uit van de organieke functie projectleider 1, schaal 10. Het salaris bedraagt maximaal  €4.274 bruto per maand bij een volledige aanstelling en is afhankelijk van opleiding en ervaring. De UvA heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ruime vakantieregeling en een eindejaarsuitkering. De Cao Nederlandse Universiteiten is van toepassing.

Werkgever

Universiteit van Amsterdam

Met meer dan 5000 werknemers, 30.000 studenten en een budget van ruim 600 miljoen euro, is de Universiteit van Amsterdam (UvA) een intellectueel knooppunt binnen Nederland. De UvA heeft zeven faculteiten waar onderwijs en onderzoek plaatsvinden op het gebied van geesteswetenschappen, sociale wetenschappen, economie en bedrijfskunde, rechtsgeleerdheid, natuurwetenschappen, geneeskunde en tandheelkunde. Midden in Amsterdam, op locaties waar disciplines samenkomen en elkaar beïnvloeden.  

De studenten en medewerkers van de UvA zijn onafhankelijke denkers en competente rebellen. Zij durven het aan om dogma’s in twijfel te trekken en nemen geen genoegen met simpele antwoorden of standaardoplossingen. Werken bij de UvA betekent werken in een onafhankelijk, creatief, innovatief en internationaal klimaat. Kenmerkend is de open sfeer en een authentieke betrokkenheid met de stad Amsterdam en de samenleving.

Afdeling

Facility Services

Facility Services (FS) levert facilitaire, huisvestings- en onderwijs logistieke diensten in ongeveer 80 gebouwen verspreid over de hele stad. Van monumentaal in de Amsterdamse binnenstad tot de nieuwbouw op de Amstelcampus en het Science Park. Wij zijn verantwoordelijk voor het huisvesten van ca. 90.000 studenten en medewerkers.

Onze dienstverlening is erop gericht om het onderwijs en onderzoek te faciliteren. Wij zijn ambitieus en willen een innovatieve en betrouwbare dienstverlener zijn. Centraal staan de vier kernwaarden resultaatgerichtheid, klantgerichtheid, samenwerking en verantwoordelijkheid nemen. Bij FS werken collega’s die van aanpakken houden en we hebben een informele werksfeer.

Onze dienst heeft vijf afdelingen: Bureau Onderwijs Logistiek, Facility Management, Huisvesting, Inkoop en het Bedrijfsbureau.

Specificaties

  • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • Natuurwetenschappen
  • 32—38 uur per week
  • €2709—€4274 per maand
  • HBO+
  • 19-674

Werkgever

Universiteit van Amsterdam (UvA)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Weesperzijde 190, 1097 DZ, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you