Secretaresse

Secretaresse

Geplaatst Deadline Locatie
24 okt 17 nov Delft

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 17 nov 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Functieomschrijving

Voor het afdelingssecretariaat zijn we op zoek naar een secretaresse die het leuk vindt om in een internationale en dynamische omgeving te werken. Je verzorgt de administratieve verwerking van uiteenlopende zaken, zoals aanstellingen en bestellingen. Je  beheert o.a. de agenda van de afdelingsvoorzitter en speelt een grote rol bij de organisatie van diverse bijeenkomsten. Je ondersteunt buitenlandse gasten en medewerkers voor en na aankomst in Nederland (bij o.a. huisvesting) en je bent eerste aanspreekpunt voor medewerkers en bezoekers. Je notuleert vergaderingen in het Engels en bewaakt een adequate follow up van de actiepunten. Je stelt zelfstandig prioriteiten voor de opdrachtgever en toont initiatief bij alle werkzaamheden die op je pad komen. Verder ben je gericht op samenwerking en help je collega-secretaresses.

Specificaties

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Functie-eisen

  • MBO+ werk- en denkniveau (bij voorkeur op basis van een afgeronde secretaresseopleiding)
  • Ervaring met notuleren (in de Nederlandse en Engelse taal)
  • Beschikbaar op maandag, donderdag en vrijdag
  • Ervaring met Microsoft (Word, Excel, Outlook)
  • Ervaring binnen een universitaire organisatie is een pre. 

We verwachten een zelfstandige, servicegerichte, proactieve en accurate instelling en een sterk ontwikkeld organisatorisch vermogen. Verder ben je een echte teamplayer, die stressbestendig, flexibel en integer is.
De TU Delft is een internationale, tweetalige organisatie. Een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: Contract voor 1 jaar met uitzicht op verlenging.

De functie heeft een omvang van 24 uur (0, 6 fte) per week. Het betreft een (tijdelijke) aanstelling van een jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is gebaseerd op schaal 7 (met een maximum van € 3052,-- bruto per maand bij een fulltime aanstelling). Daarnaast biedt TU Delft een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een flexibele werkweek, korting bij zorgverzekeraars, en de mogelijkheid om jaarlijks een individueel arbeidsvoorwaardenpakket samen te stellen. Op de campus is een Internationaal Kindcentrum met kinderopvang, voor- en naschoolse opvang en een internationale basisschool. Verder biedt Dual Career Services ondersteuning aan meekomende partners. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Nederlandse Universiteiten.

Werkgever

Technische Universiteit Delft

De Technische Universiteit Delft is een veelzijdige universiteit die onderwijs aanbiedt en onderzoek doet van een internationaal erkend niveau op het gebied van de technische wetenschappen. Onderwijs, onderzoek en ontwerpen zijn sterk gericht op maatschappelijke toepasbaarheid. De TU Delft ontwikkelt technologie voor volgende generaties met focus op duurzaamheid, veiligheid en economische vitaliteit. Bij de TU Delft werk je in een omgeving waar technische wetenschappen en de maatschappij elkaar ontmoeten. De TU Delft bestaat uit 8 faculteiten, de Universiteitsdienst, unieke laboratoria, onderzoeksinstituten en -scholen.

Afdeling

Faculteit Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

Werktuigbouwkunde, Maritieme Techniek en Technische Materiaalwetenschappen

De medewerkers van de faculteit 3mE verrichten grensverleggend en baanbrekend onderzoek dat tot uitdagende toepassingen en nieuwe fundamentele inzichten leidt op de terreinen werktuigbouwkunde, maritieme techniek en materiaalwetenschappen. De basis en resultaten van dit onderzoek vinden hun weerslag in uitstekend eigentijds en modern vormgegeven onderwijs. Dit onderwijs is de inspiratiebron voor 3mE-studenten om zich te ontwikkelen tot maatschappelijk betrokken en verantwoordelijke ingenieurs en wetenschappers die op een uitstekende wijze hun competenties en kennis weten te benutten voor het oplossen van maatschappelijke problemen en het ontwikkelen van waardevolle technologische innovaties.

De afdeling Cognitive Robotics (CoR) is een van de zeven afdelingen van de faculteit 3mE. Deze nieuwe afdeling is in de zomer van 2017 gevormd vanuit twee bestaande afdelingen BioMechanical Engineering en DCSC, met als doel excellent onderwijs en onderzoek te verzorgen op het gebied van robotica en intelligente systemen geïntegreerd in menselijke omgevingen. Daarbij kun je denken aan intelligente voertuigen, of robots in industriële omgevingen die met mensen kunnen samenwerken, of van ze kunnen leren. Deze toepassingen en de onderliggende wetenschappelijke uitdagingen worden aangegaan via onderzoek op het gebied van intelligente waarneming, (semi-)autonome systemen, planning en sturing van beweging, en ontwerp en evaluatie van interactie tussen mens en robot.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • max. 24 uur per week
  • €2261—€3052 per maand
  • MBO+
  • 3mE19-88

Werkgever

Technische Universiteit Delft (TU Delft)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Mekelweg 2, 2628 CD, Delft

Bekijk op Google Maps

Interesting for you