Projectleider Innovatie (0,8-1,0 fte)

Projectleider Innovatie (0,8-1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
5 nov 18 nov Groningen

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Je bent een ervaren, zelfstandige projectleider met kennis van en ervaring met Prince2. Je kunt mensen enthousiast maken voor jouw projecten, je boekt resultaten, bewaakt de voortgang en communiceert helder.

Je gaat zeer uiteenlopende projecten leiden. De volgende projecten st

Functieomschrijving

Je bent een ervaren, zelfstandige projectleider met kennis van en ervaring met Prince2. Je kunt mensen enthousiast maken voor jouw projecten, je boekt resultaten, bewaakt de voortgang en communiceert helder.

Je gaat zeer uiteenlopende projecten leiden. De volgende projecten staan voor de komende periode gepland en zouden onder jouw leiding kunnen worden uitgevoerd:

• informeren van onze klanten over beschikbare plekken in het UB-gebouw om te studeren, gebruik makend van diverse informatiebronnen, zoals de toegangspoorten en klimaatgegevens
• verhoging van de vindbaarheid van onze collectie, door onze metadata geautomatiseerd te verbeteren en te verrijken
• uitbreiding van functionaliteit van onze bibliotheek-app, waarmee we onze klanten helpen hun weg te vinden in onze collectie, onze gebouwen en onze services
• een pilot met CRM om onze interne en externe klanten beter in het vizier te hebben en te houden
• deelprojecten in meerjarenprogramma’s voor de realisatie van research-datavoorzieningen, het tonen van wetenschappelijke resultaten aan de buitenwereld en het ontsluiten van unieke Groningse bronnen.

Specificaties

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Functie-eisen

• hbo- of universitair werk- en denkniveau
• ruime ervaring op het gebied van projectleiding met Prince2
• goede organisatorische vaardigheden
• kerncompetenties: overtuigingskracht, sturen op resultaat, plannen en organiseren, samenwerken, kostenbewust handelen
• goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en de Engelse taal.

Affiniteit met de wereld van wetenschappelijk onderwijs en onderzoek is een pre.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 12 maanden.

Wij bieden in overeenstemming met de cao voor Nederlandse Universiteiten:
- een salaris afhankelijk van opleiding en ervaring van minimaal € 2.709,- tot maximaal € 4.274,- (schaal 10) bruto per maand bij volledige werktijd
- 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering over het jaarlijks bruto inkomen
- een aanstelling voor een periode van een jaar.

Afdeling

University of Groningen Library (UB)

De Rijksuniversiteit Groningen behoort tot de top van de Europese research universiteiten en is internationaal georiënteerd. De universiteit is maatschappelijk actief en voelt zich betrokken bij haar omgeving. In een breed scala van vakgebieden beoefenen onderzoekers en docenten hun vak vanuit wetenschappelijke hartstocht. Iedereen wordt in staat gesteld om het beste uit zichzelf te halen. Talent, ambitie en prestatie van de 31.000 studenten en 5.600 medewerkers worden zoveel mogelijk gehonoreerd.

Meer weten over de RUG? Kijk op: http://www.rug.nl/about-us

De Universiteitsbibliotheek Groningen (UB) is hét informatieknooppunt van de universiteit. De UB voorziet wetenschappers en studenten van informatie en diensten die ze nodig hebben om topwetenschap te bedrijven en draagt bij aan wereldwijde zichtbaarheid van die wetenschap.

De UB is voortdurend bezig om haar diensten en producten projectmatig te innoveren. Zo is het internationale leenverkeer tussen bibliotheken met een systeem ondersteund, is een pilotproject uitgevoerd met een nieuwe gebruikersinterface voor de discovery-omgeving, en zijn er apps ontwikkeld voor het vinden van locaties in de bibliotheek en voor het reserveren van studio’s in de bibliotheek.

Om nog meer ideeën te kunnen verwezenlijken zoekt de UB zo snel mogelijk een projectleider om projecten uit te voeren in samenwerking met landelijke partners als het UKB consortium, Groningse partners zoals RUG-faculteiten en -diensten en de Centrale Medische Bibliotheek, en binnen de UB met consultants, informatiespecialisten, materiedeskundigen en proceseigenaren.

Specificaties

  • Management
  • Economie
  • max. 38 uur per week
  • max. €4274 per maand
  • HBO+
  • T064219

Werkgever

Rijksuniversiteit Groningen (RUG)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Broerstraat 5, 9712 CP, Groningen

Bekijk op Google Maps