Kennismakelaar Theologie (0,6 fte)

Kennismakelaar Theologie (0,6 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
8 nov 3 dec Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Wij zoeken per 1 januari 2020 een: Kennismakelaar Theologie (0,6 fte). Je werkt vanuit onze locatie in Amsterdam

Functieomschrijving

Wil jij je inzetten om wetenschappelijke theologische kennis geschikt en toegankelijk te maken voor een breed publiek? En wil jij zoeken naar nieuwe vormen van brede samenwerking? Ontwikkel jij inspirerende vormen van (postacademisch) onderwijs en kennisaanbod en kun jij dit bij (nieuwe) doelgroepen in de markt zetten? Dan ben jij misschien de ‘kennismakelaar’ die we zoeken bij de Protestantse Theologische Universiteit (PThU). Het Centrum voor Beroepsvorming en Spiritualiteit (CBS), waarin een deel van het kennis-valoriserend werk plaatsvindt, is een onderdeel van de PThU.

Als kennismakelaar werk je aan de valorisatie van de kennis van onze universiteit. Je bent een verbinder tussen PThU, kerk en samenleving. Je hebt ons theologische onderzoek en de wetenschappers goed in beeld. Je speelt in op (nieuwe) vragen en ontwikkelingen in kerk en samenleving en onderhoudt proactief contact met (potentiële) doelgroepen en klanten. Als netwerker organiseer en experimenteer je. Je realiseert een nieuw kennisaanbod in verschillende vormen voor verschillende doelgroepen.

Daarnaast coördineer je bestaand (postacademisch) onderwijs en initieer je nieuw postacademiaal onderwijs met een degelijke financiële onderbouwing. In deze nieuwe functie werk je onder leiding van de directeuren Onderwijs en Onderzoek. Je werkt samen met collega’s van het Centrum voor Beroepsvorming en Spiritualiteit, de afdeling Communicatie & Marketing en andere medewerkers Kennisvalorisatie.

Specificaties

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde academische opleiding. Je bent vertrouwd met de (Protestantse) kerk en op de hoogte van actuele kerkelijke, maatschappelijke en theologische ontwikkelingen. Je beschikt over ervaring met projectmatig en commercieel werken. Je bent innovatief en resultaatgericht. Je kunt uitstekend netwerken en samenwerken met andere (wetenschappelijke) professionals.

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 1 jaar, mogelijkheid tot verlenging.

Een nieuwe, veelzijdige functie in een prima werksfeer, aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken. Je wordt gestimuleerd om je eigen deskundigheid te bevorderen.

Wij bieden je het volgende:

 • Een dienstverband voor de periode van één jaar in een omvang van 0,6 fte. Bij gebleken geschiktheid wordt dit omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd
 • Salaris is minimaal € 3.637 en maximaal € 4.978 bruto per maand bij een voltijds dienstverband (schaal 11 cao Nederlandse Universiteiten).
 • Je krijgt maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband.
 • Je krijgt 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Er is een ruime bijdrage aan ABP pensioenregeling.
 • Je krijgt een vergoeding voor reiskosten woon-werkverkeer van 70% (openbaar vervoer, 2e klas).
 • Je krijgt een vergoeding voor dienstreizen van 100% (openbaar vervoer, 1e klas).
 • Er is een keuzemodel voor fiscale uitruil van bepaalde arbeidsvoorwaarden.

Werkgever

De PThU is een bijzondere universiteit: fascinatie voor wat geloof met mensen doet en wat mensen met geloof doen, voert de boventoon. Wij genereren kennis samen met uiteenlopende groepen in de samenleving. We voeren onderzoek uit naar ontwikkelingen in geloof, kerk en wereldchristendom. Wij stellen deze kennis ter beschikking voor uiteenlopende groepen in de samenleving, onder andere voor predikanten in de Protestantse Kerk Nederland. 

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Management; Marketing en communicatie
 • Gedrag en maatschappij
 • max. 24 uur per week
 • €3637—€4978 per maand
 • Universitair
 • AT Kennismakelaar Theologie

Werkgever

Protestantse Theologische Universiteit (PThU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps