Secretaris mastertoelating Onderwijs en Studentzaken (1,0 fte)

Secretaris mastertoelating Onderwijs en Studentzaken (1,0 fte)

Geplaatst Deadline Locatie
14 nov 1 dec Utrecht

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 1 dec 2019).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Bij de faculteit Sociale Wetenschappen van de Universiteit Utrecht is plek voor een secretaris mastertoelating Onderwijs en Studentzaken. Heb je interesse? Lees dan het volledige profiel en solliciteer.

Functieomschrijving

Als secretaris van mastertoelatingscommissies ben je samen met drie andere collega’s verantwoordelijk voor een juiste afhandeling van aanmeldings-, toelatings- en inschrijfverzoeken voor masterprogramma’s van de faculteit Sociale Wetenschappen en de lerarenopleidingen van de Graduate School of teaching.


De werkzaamheden bestaan uit:

  • het inhoudelijk analyseren van aanmelddossiers;
  • het mondeling en schriftelijk adviseren van de toelatingscommissies over de toelaatbaarheid van kandidaten en het afhandelen van toelatingsbesluiten;
  • toezichthouden op en het naleven van bestaande reglementen en procedures en advisering ter verbetering en verheldering hiervan;
  • het voeren van een gedegen administratie;
  • informatieverstrekking over de toelatingsvoorwaarden aan externe belanghebbenden, voornamelijk per e-mail;
  • participeren in projecten zowel binnen als buiten de afdeling.

Specificaties

Universiteit Utrecht

Functie-eisen

Wij zoeken een enthousiaste collega met een afgeronde universitaire bachelor- of masteropleiding. U beschikt over uitstekende contactuele eigenschappen in woord en geschrift. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een vereiste. Daarnaast zijn analytisch vermogen, accuratesse en resultaatgerichtheid competenties die van belang zijn voor de uitoefening van de functie. De faculteit Sociale Wetenschappen is een faculteit in beweging en daarom zijn we op zoek naar een collega met een flexibele werkhouding. Kennis van Osiris Backoffice is een pre.  

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijke aanstelling (1,0 fte) voor een jaar. Verlenging voor nog een jaar is mogelijk bij een goede beoordeling en als de organisatie onveranderd is gebleven. Ingangsdatum in overleg, maar zo spoedig mogelijk. Het salaris bedraagt - afhankelijk van opleiding en ervaring - minimaal € 2.579,- en maximaal € 3.445,- (schaal 8 van de cao Nederlandse Universiteiten) bruto per maand bij een fulltime dienstverband. Je ontvangt daarnaast 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,3%. Verder heeft de Universiteit Utrecht een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling. Kijk hier voor meer informatie over werken bij de Universiteit Utrecht.

Werkgever

Een betere toekomst voor iedereen. Die ambitie motiveert onze wetenschappers bij hun toponderzoek en het geven van inspirerend onderwijs. Bij de Universiteit Utrecht werken diverse disciplines intensief samen aan maatschappelijk belangrijke thema's. Onze focus ligt op Dynamics of Youth, Institutions for Open Societies, Life Sciences en Sustainability. 


De faculteit Sociale Wetenschappen is een toonaangevende faculteit voor wetenschappelijk onderzoek en academisch onderwijs. De faculteit herbergt de disciplines Algemene Sociale Wetenschappen, Culturele Antropologie, Onderwijskunde, Pedagogiek, Psychologie en Sociologie. Onderzoek en onderwijs zijn gebundeld in vijf zwaartepunten: Behaviour in Social Contexts, Child and Adolescent Studies, Cognitive and Clinical Psychology, Educational and Learning Sciences, en Methodology and Statistics for the Behavioural and Social Sciences. De Undergraduate en Graduate School verzorgen voor ruim 5.600 studenten een breed palet aan bacheloropleidingen en masterprogramma’s.

Specificaties

  • Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
  • 38—40 uur per week
  • max. €3445 per maand
  • Universitair
  • 1071429

Werkgever

Universiteit Utrecht

Lees meer over deze werkgever

Locatie

Domplein 29, 3512 JE, Utrecht

Bekijk op Google Maps

Interesting for you