Universitair docent, universitair hoofddocent of hoogleraar in Operations Management/Operations Research

Universitair docent, universitair hoofddocent of hoogleraar in Operations Management/Operations Research

Geplaatst Deadline Locatie
14 nov 14 jan Amsterdam

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren (deadline was 14 jan 2020).

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Ben je gedreven door onderzoek en onderwijs in logistiek, operations management en operations research in een jonge, dynamische groep? Solliciteer dan bij de Vrije Universiteit Amsterdam.

Functieomschrijving

We zoeken een nieuwe collega die kan bijdragen tot het uitbouwen en versterken van de onderzoeks- en onderwijsreputatie van de afdeling Supply Chain Analytics in de School of Business and Economics. Met ons onderzoek onderscheiden wij ons door te publiceren in toonaangevende internationale tijdschriften en actief samen te werken met diverse bedrijven en organisaties. Onze onderwijsportfolio bestaat voornamelijk uit het doceren van vakken binnen logistiek, operations management en operations research, alsmede de begeleiding van studenten in scriptieprojecten. Omwille van de sterke groei in onze Nederlandstalige bachelor bedrijfskunde opleiding, zoeken we expliciet een Nederlandstalige collega.  Voor de nieuwe collega wordt een goed gestructureerde tenure track uitgewerkt.

Jouw taken
  • opzetten en uitvoeren van innovatief onderzoek en de resultaten publiceren in toonaangevende, international tijdschriften
  • creëren van een stimulerende onderwijsomgeving voor studenten op bachelor, master en Ph.D. niveau
  • actief bijdragen tot het verwerven van onderzoeksfinanciering, zowel individueel als in samenwerking met collega’s
  • afhankelijk van ervaring, bijdragen tot het management van de afdeling of de faculteit

Specificaties

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Functie-eisen

We zoeken kandidaten met een sterke achtergrond in kwantitatieve onderzoeksvaardigheden en een interesse in de analyse van logistieke en operationele problemen. De goede kandidaat heeft:
  • een (bijna) afgeronde Ph.D. thesis in Operations Management, Operations Research, Industrial Engineering, Management Science of gerelateerde domeinen;
  • een sterke interesse en aantoonbare expertise in het analyseren en modelleren van praktisch relevante logistieke en operationele problemen met behulp van state-of-the-art kwantitatieve modellen  
  • goede onderwijs- en communicatievaardigheden in het Nederlands en het Engels om succesvol te interacteren met studenten, bedrijfsleven en academische partners.
Deze vacature kan ingevuld worden op het niveau van universitair docent, universitair hoofddocent of hoogleraar, afhankelijk van ervaring en staat van dienst.
 

Arbeidsvoorwaarden

Dienstverband voor bepaalde tijd: 6 jaar.

Een uitdagende positie in een internationale en ambitieuze onderzoeksgroep. Universitaire docenten krijgen bij aanstelling een contract voor een periode van 6 jaar met de mogelijkheid dit om te zetten in een vaste aanstelling (tenure) bij gebleken geschiktheid. Bij uitstekende prestaties kan een vast contract eerder toegekend worden. Voor universitaire hoofddocenten en hoogleraren zal een contract op maat besproken worden.

Bruto maandsalarissen zijn gebaseerd op kwalificaties en ervaring en worden vastgesteld in overeenstemming met de CAO van de Nederlandse Universiteiten.
Daarnaast beschikt de VU over aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden en regelingen die een goede combinatie van werk en privé mogelijk maken, zoals:
 
  • maximaal 41 vakantiedagen bij een voltijds dienstverband
  • 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering
  • ruime bijdrage aan ABP-pensioenregeling
  • bijdrage aan reiskosten voor woon-werkverkeer
  • goede doorgroei mogelijkheden

Werkgever

Bijdragen aan een betere wereld door onderscheidend onderwijs en grensverleggend onderzoek, dat is de ambitie van de VU. Een universiteit waar persoonlijke vorming én maatschappelijke betrokkenheid centraal staan. Waar we vanuit verschillende disciplines en achtergronden samenwerken aan innovaties en nieuwe inzichten. Ons onderzoek beslaat het hele spectrum: van alfa, gamma en bèta tot leven en medische wetenschappen.

Aan de VU studeren ruim 26.500 studenten en werken ruim 4.600 medewerkers. De uitstekend bereikbare VU-campus is gevestigd in het hart van de Amsterdamse Zuidas, een inspirerende omgeving voor onderwijs en onderzoek.

Diversiteit
Diversiteit is een kernwaarde van de VU. Wij staan voor een inclusieve gemeenschap en geloven dat diversiteit en internationalisering bijdragen aan de kwaliteit van onderwijs en onderzoek. We zijn dan ook voortdurend op zoek naar mensen die door hun achtergrond en ervaring bijdragen aan de diversiteit van onze campus.

School of Business and Economics
Aan de School of Business and Economics (SBE) verzorgen wij hoogwaardig onderwijs en excellent onderzoek in de bedrijfskunde en economie met een impact op de maatschappelijke, economische en ecologische uitdagingen van onze tijd. Of het nu gaat om robotisering of big data, arbeidsmarktparticipatie of flexibilisering van de arbeidsmarkt, filerijden of woningmarkt, flash crashes op de aandelenbeurs of keuzegedrag bij kansspelen, leiderschap of verandermanagement: wij geloven in doel gedreven wetenschap en begrijpen dat vooruitgang in wetenschap, bedrijfsleven en samenleving wordt gedreven door samenwerking, openheid en sociale verantwoordelijkheid.

Werken bij SBE is samenwerken in een stimulerende, dynamische en internationale omgeving met gedreven collega’s die de samenleving tot weloverwogen keuzes willen brengen. De School telt zo’n 4.200 bachelor- en masterstudenten en 1.700 executive studenten, en er werken 500 medewerkers.

Specificaties

  • Hoogleraar; Universitair hoofddocent; Universitair docent; Lector
  • Economie
  • 32—40 uur per week
  • €3637—€9812 per maand
  • Gepromoveerd
  • 1616

Werkgever

Vrije Universiteit Amsterdam (VU)

Lees meer over deze werkgever

Locatie

De Boelelaan 1105, 1081 HV, Amsterdam

Bekijk op Google Maps

Interesting for you