Junior beleidsmedewerker

Junior beleidsmedewerker

Geplaatst Deadline Locatie
20 nov 3 dec Leiden

Je kunt niet meer op deze vacature solliciteren.

Bekijk het actuele vacature aanbod of kies een item in de hoofdnavigatie hierboven.

Vanwege zwangerschapsverlof zijn wij per direct op zoek naar een tijdelijke 'Junior beleidsmedewerker' tot 1 juli 2020, 24 uur per week

Functieomschrijving

De belangrijkste werkzaamheden die gedurende deze periode doorgang moeten vinden zijn:

 • Zorgdragen voor de uitvoering van het PhD beleid, waaronder de verdere implementatie van de PhD charter;
 • Mede ondersteunen bij (inter)nationale onderzoeksaanvragen;
 • Onderhouden van contacten met externe organisaties zoals onderzoekscholen, graduate schools, NWO, RVO en intern met onderzoekers, de PhD-council en afdelingen zoals ICT, P&O en Financiën;
 • Verzamelen van gegevens in het kader van O&O managementrapportages, evaluaties en de coördinatie hiervan vanuit het RCO;
 • Beheren van de RCO email accounts  en uitvoeren van de daarbij behorende administratieve werkzaamheden;
 • Organiseren en verslaglegging van diverse meetings.

Specificaties

Naturalis

Functie-eisen

Je beschikt over een academische opleiding en hebt ervaring met de organisatorische en administratieve aspecten van PhD tracks en onderzoeksaanvragen. Je bent bekend met het academische werkveld. Je beschikt over cijfermatig inzicht en een uitstekende beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift. Je bent servicegericht, accuraat, proactief en een goede planner.

Bovendien kun je uiterlijk 31 december starten.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een tijdelijke aanstelling tot 1 juli 2020 voor 24 uur per week. Deze functie is ingeschaald in schaal 9 van de museum cao (eur 2.840,- tot 3.718,- per maand op fulltime basis, afhankelijk van jouw ervaring).

Werkgever

Naturalis Biodiversity Center

Naturalis Biodiversity Center in Leiden is het nationale onderzoeksinstituut op het gebied van biodiversiteitsonderzoek. Naturalis beschikt over state-of-the-art onderzoeksfaciliteiten die het internationale wetenschappelijk onderzoek van de circa 120 onderzoekers faciliteren. Onze natuurhistorische collectie bestaat uit 42 miljoen objecten; in omvang en kwaliteit de vijfde natuurhistorische collectie van de wereld. De collectie is grotendeels digitaal ontsloten en daarmee een belangrijke nationale digitale onderzoeksinfrastructuur. Naturalis is tevens het grootste natuurhistorische museum van Nederland met meer dan 400.000 bezoekers per jaar. Een unieke combinatie van wetenschap en cultuur in Nederland!

Afdeling

Research Coordination Office (RCO)

Het Naturalis Research Coordination Office (RCO) ondersteunt het management van de sector Onderzoek en Onderwijs (O&O), de onderzoeksgroepen en de individuele onderzoekers. De afdeling is verantwoordelijk voor de beleidsadvisering en -voorbereiding op het gebied van onderzoek, academisch onderwijs en de strategische ontwikkeling van Naturalis rondom onderzoek, valorisatie, internationalisering, subsidieaanvragen en promovendi. Het RCO verzorgt ook alle bijbehorende administratieve handelingen waaronder (management)rapportages, ordening van intern en extern gefinancierde projecten en outputparameters (o.a. publicaties).

Specificaties

 • Onderzoek, ontwikkeling, innovatie; Beleid- en staf; Ondersteunend personeel (secretarieel, administratief, facilitair)
 • Economie
 • max. 24 uur per week
 • €2840—€3718 per maand
 • Universitair
 • AT Jr Beleidsmedewerker

Werkgever

Locatie

Darwinweg 2, 2333 CR, Leiden

Bekijk op Google Maps